Møteplasser i Halden i jula

Her kommer en oversikt over åpningstider og arrangementer på ulike møteplasser i jula:

Kirkens Bymisjon har åpent store deler av romjula 2018. Med unntak av første juledag og 30. desember har de åpent hver dag i juleuka. På julaften har de åpent mellom 10 og 14 og serverer gløgg og grøt til alle som kommer innom. Klokka 12 blir det en musikalsk overraskelse! Onsdag 26., torsdag 27. og fredag 28. desember holder kaféen åpent mellom 10 og 14, og alle disse dagene dukker det opp lokale musikere for å spille klokka 12. Les hele juleprogrammet til Kirkens bymisjon her.

Ungdomsklubbene Domino og Rockehuset har stengt i jula. Det har også Ungdomsklubben på Møtestedet på stasjonen. Ungdomssamfundet holder åpent for de eldste ungdommene i romjula (fra tretten til tjue år). Klubben er åpen 26. og 27. desember mellom 16 og 20.

-Det blir julekos med julefilm, godteri og brettspill, forteller Mikaela på Ungdomssamfundet

På Halden bibliotek har de åpent lørdag 22. desember mellom 11 og 15, samt torsdag 27. og fredag 28. desember mellom 10 og 15. Ellers er biblioteket stengt i jula. Onsdag 2. januar er biblioteket tilbake med vanlige åpningstider igjen. Aremark bibliotek holder steng gjennom jula, men har meråpent og selvbetjening hvis du har registrert deg for avtale!

Julekort fra Halden bibliotek!

Frivilligsentralen inviterer til juleselskap på Haldens Club i to omganger i år. Julaften for familier med barn starter klokken 13 og varer til 15.30 og julaften for voksne starter klokken 17 og varer til 21. Sebastian Engh lager maten! Etter det tar Wenche og de andre seg juleferie.

På Halden Røde Kors lager de åpen nyttårsfeiring i år som i fjor.

-Det ble en stor suksess med nyttårsaften på Røde Kors i fjor, forteller Kim-Heino Svendsen i Halden Røde kors, det kom 28 stykker og det ble veldig hyggelig. Arrangementet vårt er rusfritt, så hit kan du gjerne komme med barn – og du trenger ikke å melde deg på på forhånd. Vi har åpent hus fra klokka 18 til halv ett på natta. Det serveres mat og kaffe og noen godsaker, og så ser vi Kongens tale på TV. Kanskje blir det en filmvisning også.

Kim-Heino skal lage et facebook-arrangement på Halden Røde Kors’ Facebookside nå snart, så følg med der for mer informasjon.

Halden kino: Har du lyst til å slappe av i kinomørket med en film så kan du gjøre det alle dager i jula bortsett fra julaften og nyttårsaften. Her kan du se Mary Poppins vender tilbake, Aquaman, Troll – kongens hale, Once upon a Deadpool, Spiderman – into the spider-verse og filmen om Sonja Henie i jula. I tillegg viser Halden kino Snekker Andersen på lille julaften, filmen snurrer i gang klokka 14.

Det blir Skøytedisco med DJ Strøm i Halden Ishall mellom 18 og 21 fredag 28. desember, inngang koster kroner 50 og det er gratis utlån av skøyter og hjelmer.

Ormtjernhytta holder åpent mellom 11 og 15 både onsdag 26. og torsdag 27. desember. Her kan du gå troll- og Nissesti rundt hytta og kose deg i kaféen etterpå. Husk å ta med kulepenn!

Har du behov for å trimme vekk litt ribbefett kan du løpe en tur på ski på Skianlegget på Erte. Der skal de sette 800 meter spor i løpet av helga. Så får vi satse på at det ikke regner på en stund.

Ellers er det mange konserter og kulturelle happenings i jula også. Les om dem her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer