Natt i Nisseland har solgt 7000 billetter

Det har ikke blitt Natt i Nisseland i Halden denne jula, men forestillingen går for fulle mugger rundt om kring på Østlandet. Det er solgt over sju tusen billetter til den omreisende forestillingen i 2018.

Barne- og familiemusikalen Natt i Nisseland så dagens lys i Sarpsborg i 1997, og nitten år senere gjenoppsto den til en Østfoldturné med stor suksess. Historien om nissefar, trollmannen og nisseassistenen Claus med flere har vist seg svært så populær hos publikum. Natt i Nisseland-skaper David Benedict Parton er fornøyd med at forestillingen er en suksess.

-Jeg har jo ikke noe å gjøre med produksjonen i år, forteller Parton, det er veldig flinke folk som styrer med dette nå. Det har vært så og si fulle hus gjennom 22 forestillinger. Det var opprinnelig tenkt 17 forestillinger, men så gikk billettsalget såpass unna at de satt opp fem forestillinger til.

Parton har skrevet manus, musikk og tekst til musikalen, delvis assistert av Trond Holter og Frank Skovrand. Frank Skovrand var som kjent også nissefar i forestillingen, både i 1997 og i comeback-forestillingene i 2016.

Det reisende ensemblet som spiller i årets Natt i Nisseland består av et grunn-ensemble med voksenroller, og to grupper barn som rullerer på barnerollene. I år spilles forestillingen i Sarpsborg, Fredrikstad og Oslo. Phillip Bøckmann er produsent, og Robin A.Eriksen er regissør for årets forestilling.

-Planen er at de skal sette opp forestillinger også i 2019, forteller Parton, og da vil de veldig gjerne sette opp en forestilling i Halden også.

Noe å glede seg til altså dere!

Forsidefoto: Hilde Kristin Gustavsen.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer