Mørkt på et litt lystig vis

Fredag 3. november tar Frank Skovrand med seg sine fine musikere og synger for godtfolket på Bryggerhuset.

Selv om teksten sitter i forsetet Frank Skovrand skriver og fremfører låter betyr ikke det at musikken blir etterlatt til tilfeldighetene. Spesielt ikke når han har med seg Freddy Holm og Roger Morland som akkompagnører. Sammen skal disse tre mekke fredagsunderholdningen på Bryggerhuset Syd fredag kveld.

-Freddy kom hjem fra USA-turné for to dager siden, han er nok breddfull av nye idéer og påvirkninger, forteller Frank Skovrand, og Roger har jo vært innom et røslig snes sjangere siden sist vi spilte sammen. Tror det blir moro.

Frank Skovrand Trio spiller for deg. På Bryggerhuset. På fredag.

Repertoaret

Det er Franks egne låter som skal formidles på Bryggerhuset når Frank Skovrand Trio inntar scenen på Bryggerhuset fredag.

– Det blir låter jeg har skrevet tekst og musikk til selv, samt noe jeg har oversatt eller gjendiktet til norsk.

På repertoaret står altså låter fra Franks tre plateutgivelser, muligens ispedd noen låter av nyere dato. Det skrives nytt materiale om dagen, så det kan fort dukke opp en uhørt låt eller to på fredag. Om stemningen på fredagens konsert sier Frank således:

-Det blir jo stort sett mørke tekster, men vi forsøker å pakke det inn i fine arrangementer. Kanskje blir det litt humor og satire innimellom. Så det blir kanskje mørkt, men på et litt lystig vis.

Kjenner vi Frank rett kommer det fort en vittighet eller to mellom låtene. Og siden virtuosene Holm og Morland er med, ligger det også an til akkompagnement av den ikke-tråkige typen.

– Det er jo vanskelig å ikke få taktfot når Freddy får føling. Det blir alltid noen nye «dagens vrier» og både Roger, Freddy og jeg selv er veldig glad i å improvisere og leke med musikken underveis.

Fredag 3. november altså dere, klokka 22: Frank Skovrand Trio på Bryggerhuset!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer