Mini-Tons på Solbakkeparken

Tirsdag var det minirockefestival i Solbakkeparken barnehage! RockeFrank, Lars Remix og Carina Canna spilte for knøttene på Mini-Huth i barnehagens uteområde.

Den skal tidlig krøkes den som god rocker skal bli, og i Solbakkeparken barnehage var det oppvarming før årets Tons of Rock med rockefestival i barnehagens uteområde i dag. En liten scene var rigget opp ute på gresset, og denne ble sporenstreks døpt Huth. For anledningen disket været opp med en durabelig vind, sånn at man virkelig kunne føle seg litt huthete på knøttefestivalen.

RockeFrank var headliner på rockefestivalen, og åpnet med et brak.

RockeFrank, alias Frank Skovrand, var headliner under Mini-Tons på Solbakkeparken i dag.

-Er dere klare, ropte RockeFrank fra scenen.

-Jaaaa! svarte barna.

Så dro RockeFrank i gang festivalen med klassikeren Rock’n Roll Fiskeboll. Etterpå ble det både boogie boogie, Olle Bolle, en rocka Mikkel Rev, og ikke minst: AC/DC.

KanDusi fikk en prat med RockeFrank før han måtte videre til neste oppdrag.

Hvordan følte du det gikk på konserten i dag?

-Det var mye bra energi her i dag, sier Frank, og det var et takknemlig publikum. Folk kunne låtene, og publikum var helt oppe på scenekanten og rocka. Det gikk strålende synes jeg!

Etter RockeFrank var det klart for Lars Remix og Canna på mini-Huth. De rocka festivalen videre med Green Day og Ramones.

Lars Remix og Canna, henholdsvis barnehageansatte Lars Remy og Carina, spilte på Mini-Tons på Solbakkeparken i dag.

Leder for Solbakkeparken barnehage, Irene Petersen, synes det er fint å ta tak i det som skjer i Halden by og ta det med inn i barnehagedagen på Solbakkeparken.

Irene Petersen danser på rockefestival. Her sammen med (fra venstre) Martine, Celia, Hanna og Nora.

-Det er jo fint at barna får kjennskap til det som skjer i denne byen, sier Irene, og Tons of Rock er jo en stor festival. Det involverer mange folk her i byen, og mange av foreldrene skal sikkert dit også!

Solbakkeparken stilte selvfølgelig med festivalbånd, men også med tattoo-sjappe, plakater og popcorn-kiosk, samt T-skjorter med Tons of Rock-logo på. Sistnevnte sponset av Tons of Rock.

-Vi fikk femti T-skjorter fra Tons of Rock forteller Irene. Skolestarterne fikk frivillig-trøyer, siden de hjalp til i kiosken og stilte opp litt ekstra!

Knøtterockerne hadde brukt litt ekstra speiltid på badet denne morraskvisten. Her er det Gustav, Shorsvan og Tobias. Bak i midten står Esron og så ser vi toppen av hodet til Abdikarim bak Gustav.
Hala og Ali, storesøster og lillebror, rocket på festival i Solbakkeparken i dag.

 

Ingen festival uten god drikke.
Trøkk og god stemning foran scenen på Mini-Huth.

Etter at konsertene var ferdig spilt var det duka for rockelunsj med burgere på festivalen. Men da tok KanDusi hatten og snek seg stille ut av festivalområdet. Vi kan bare anta at festen fortsatte også etter at vi gikk.

Rock on dudes!

Kommentarer

kommentarer