– Målet er å nå ut av Norge

Torsdag kveld dukket Nordic Media Lab opp på facebookfeeden til mange haldensere. De som allerede hadde fulgt Smart Simulation og Omni Produksjon skjønte raskt hva det var.

To av Haldens største bedrifter innen simulering, videoproduksjon og digitale opplevelser har slått seg sammen og blitt Nordic Media Lab. Trond-Atle Bokerød, gründeren av Omni produksjon, forteller at de har vært gjennom en spennende prosess de siste månedene.
– Smart Simulation er et ektefødt barn av Kunnskapsparken på Remmen, og David Aleksandersen startet for en stund tilbake der som daglig leder. Han var også styreleder i Omni produksjon, og vi så raskt mulighetene for å slå oss sammen til en sterkere enhet som kan levere på et større felt, forteller Bokerød.
I desember startet de samkjøringen, og nå er Nordic Media Lab født.
– Onsdag hadde vi en fantastisk kick-off for det nye firmaet. Målet er å nå ut av Norge, vi har allerede etablerte samarbeider i Sverige og på Island. Vi gjør rett og slett dette fordi vi er sterkere sammen og vi får til bedre ting ved å samarbeide.

13090254_10156765608810123_740395040_n
David Aleksandersen

På onsdagens arrangement hadde de blant annet besøk av Martin Ljundahl Eriksson, mannen bak Volvos lydstrategi.
– Han jobber nå med lyddesign av Liseberg, og snakket om sin jobb og hvordan vi samarbeider.

13101413_10154158802546081_1239521072_n
Foto: NCE smart Energy Markets

Bokerød forteller også at de jobber med et helt unikt Motion Capture system som skal brukes på Alexanders Ark. De samarbeider med Bernharð Aðalsteinsson i firmaet puppIT, og det er knyttet opp til den tekniske høyskolen I Reykjavik.
– På onsdag hadde vi verdenspremiere på systemet. Dette kommer til å bli veldig spennende!


Motion Capture system

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer