Lopper på rad og rekke

Våren er sesongen for loppemarkeder, og det setter initiativtager Camilla Johansen pris på. Lørdag og søndag inviterer hun til loppemarked på Iddevang skole. 

Camilla Johansen har blitt kjent for mange haldensere på grunn av sitt arbeid med flyktningkrisen. Hun har vært flere turer i Hellas og Frankrike de siste månedene for å jobbe som frivillig med flyktningene.
De siste ukene har hun og flere andre frivillige samlet inn lopper, og nå er alt nøye sortert og klart til markedet åpner lørdagen morgen. Sent fredag kveld tar hun seg en liten pustepause og lader batteriene til det hun håper blir en hektisk helg.
– På loppemarkedet er det noe for alle! Det blir posesalg på bøker og klær, vi har antikk og mye nytt. Det er møbler, sportsavdeling, glass, service og mye annet, forteller hun.
Sammen med andre har hun brukt mange timer på å gjøre i stand og hun er rørt over hvor mye folk bidrar.
– Folk har vært helt enestående og donert så mye fint!

Et lite utvalg av det loppemarkedet byr på.

Inntektene de får fra loppemarkedet skal gå til flyktningene som står fast i Idomeni. De kommer ikke videre på grunn av stengte grenser.
– Jeg og Monica Torp Borg reiser til Idomeni 22.mai. Det er omtrent 10 000 flyktninger der nå. All hjelp de får er gjennom frivillig innsats. Inntektene kommer til å gå til mat og vann, og alt blir handlet inn lokalt der. Vi skal arbeide for noen som deler ut et varmt måltid daglig til over 5000 personer, forteller hun.

Loppemarkedet på Iddevang skole har åpent fra kl. 10 til 16 både lørdag og søndag.
Lørdag kl. 14 blir det også auksjon.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer