Maj Britt Andersen til Brygga kultursal

Tirsdag 17. november dukker selveste visedronninga Maj Britt Andersen opp for å spille for store og små i Brygga kultursal. 

Det har pågått i over ett år nå, sangprosjektet til Frivilligsentralen. Tanken bak sangprosjektet har vært å forene unge og gamle om sang. Barneskoleelever og pensjonister kan også finne sine treffpunkter, og Wenche Erichsen er overbevist om at et sånt treffpunkt kan være sang. Og det har hun jammem fått rett i! Sammen med barn fra Låby skole har hun reist rundt til byens institusjoner for å by på sang og musikk for å samle generasjonene rundt musikken, de har sunget på Søsterveien, Vaterland, Frivilligsentralen og Bergheim.

Barn fra Låby synger på Søsterveien i juni. Foto: Ellen Midtfjeld.
Låbybarn synger på Bergheim i januar. Foto: Ellen Midtfjeld.

Planen var å avslutte hele prosjektet med en konsert med Maj Britt Andersen, samt foreldre og besteforeledre og barn i skjønn forening i Brygga kultursal i mai! Men sånn ble det jo ikke, Covid satte en stopper for alt av kultur og konserten måtte utsettes. Nå er det heldigvis lov til å gå på konsert igjen, ja under strenge smittevernforhold naturlivis. På tirsdag kommer hun altså, visedronningen Maj Britt:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer