Lær å lage din egen hjemmeside

Driver du en eller annen form for kulturvirksomhet, og lurer på hvordan du skal få kommet i gang med en nettside? Gå på kurs på lørdag da vel!

Lørdag 14. oktober arrangerer Halden Kulturråd kurs i kunsten å sette opp en egen hjemmeside. Grafisk designer Laverne Wyatt er kursholder, og etter kun tre timer på kursbenken skal du kunne ha hjemmesiden din klar til publisering.

«Som et ledd i Halden kulturråds styrearbeid har vi som mål å fremme kompetansen til byens kunstnere og kulturarbeidere», sier Kulturrådets PR- og markedsansvarlig Marita Rognøy i en pressemelding. «I den anledning inviterer vi til en workshop der man får profesjonell hjelp til å lage sin egen hjemmeside.»

Kursholder på lørdag, Laverne Wyatt, er grafisk designer og digital markedsfører.

Laverne Wyatt har fått støtte fra flere hold til å holde kurset, slik at kursprisen kun blir to hundre kroner. Støtten kommer fra NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere), Global Oslo Music, In Living Colour «Media that empowers» og Music Marketing Method.

Laverne Wyatt er grafisk designer og digital markedsfører, og driver firmaet In Living Colour som tilrettelegger og utvikler visuell kommunikasjon for organisasjoner og bedrifter. På kurset lørdag skal hun hjelpe kunstnere og kulturarbeidere med markedsføring.

«Vi har som mål å styrke kompetansen blant nåværende og eventuelle nye medlemmer, og har valgt å starte med markedsføring. I dagens digitale verden, er det helt avgjørende for kulturaktører å kunne markedsføre seg selv. At Wyatt med sin kompetanse og sine muligheter bor i Halden er en kjempefordel for oss, som vi må benytte oss av, sier Marita videre.

Det blir vektlegging av design og uttrykk på kurset, og kursdeltagerne bør helst ha tenkt ut logoer og ha bilder klare slik at de ikke må bruke av kursets tid på å finne frem til dette. 

Det er nå allerede mange som har tegnet seg på kurset, men det er fremdeles noen ledige plasser igjen.

Se detaljer om kurset her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer