KvinnFolk i Halden – En aften med damene

Halden har mange dyktige kvinnelige sangere og låtskrivere og Folk i Halden dedikerer en helaften i Fredrikshalds teater til et flotte laget av artister. Dette blir vakker, morsomt, sårt og fartsfylt på en gang!

Siv Langøy er en samfunnsengasjert musiker med fem album bak seg. Hun har nylig oversatt Lars Winnerbäck sin tekst «om du lämnade mig nu» som har fått super mottakelse. Hør «Månedyne» her:

 

 

Malin Möller kommer fra det lille stedet Hunnebostrand og har reist jorden rundt for til slutt å slå røtter i kulturbyen Halden der hun har bosatt seg. Med sin særegne og vakre stemme beveger hun seg i et uttrykksfullt landskap som spenner mellom det underfundige og melankolske. Sjekk ut «Korkad Och Kär» her:

 

 

Monne er en spennende artist som er aktuell med nytt album produsert av multiinstrumentalist Geir Sundstøl. Med klokkeklar stemme og en sterk tilstedeværelse på scenen sørger hun opplevelser som er både nær og intense.

 

 

Kristin Solli har lang fartstid som sanger og låtskriver med et ekstra øye country. Hun har faktisk skrevet en doktorgradsavhandling om countrymusikk i Norge!Hør «Syklubben» med Kristin her:

 

 

Lise Backstrøm har deltatt på en rekke studioinnspillinger, både med egne låter og som korist for andre artister. Hennes tolkning av Jason Molinas «Hold On Magnolia» får virkelig fram atmosfæren i den fantastiske stemmen hennes:

 

 

Eva Denis er mest kjent utenfor Haldens grenser. Etter å ha bidratt med låter til to kjente Tv- serier, har hun lyttere over hele verden. Noen sanger har den vidunderlige evnen til å snike seg under huden på lytteren. Vekke følelser og etterlate avtrykk. Eva Denis’ «Stay with me» er en slik låt. Breddfull av varme og sårhet, lengsel og håp. Nydelig fremført med hennes særpregede, vakre stemme i en lekker produksjon. Hør den her:

 

 

Anne Navestad: Ifølge Tom Skjeklesæther i Halden Arbeiderblad bidrar Navestad med platen «You» til å gjøre Halden som musikkby unik.
Hør plata fra 2017 her:

 

 

Hege Brynildsen har vært omgitt av musikk hele livet, men det var først i en alder av 40 år at frisøren fra Halden albumdebuterer med selvtitulerte Hege. Saksa må hun gjerne legge på hylla, for dette er stilfull countryfolk av høy klasse. Brynildsen synger med en på samme tid skjør og kraftfull vokal som slekter på både Gillian Welch og Dolly Parton. Hege er aktuell med plata Blue Birds, Black Knights. Hør den her:

 

 

Ladybirds er et damekor med 30 damer i sin beste alder som alltid skaper god stemning på sine konserter. Forbered deg på dansefot!

 

Billetter til KvinnFolk i Halden finner du her!

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer