Tips til helgen

Salsakurs! Konserter! Julemarked! Kunstutstillinger! Eventyrteater! Alt dette skjer i Halden denne helgen.

Fredag

Helgen sparkes i gang med julemesse hos Halden Sanitetsforning i Svenskegata fra 11-18 fredag. Her kan du få kjøpt kranser, håndarbeid, og mye mer. Sanitetsforeningen stiller med kiosk med varm suppe og vafler!

Fredag kommer den cubanske koreografen og dansepedagogen Maité E. Tomasen for å holde Salsakurs  på Vannvogna i gågata. Kurset starter klokka sju, ta på sko med glatte såler!

Etter kurset er overstått kan du bli med på Salsafest på Vannvogna  klokka ni. Salsa Halden planlegger å lage faste Salsafest-kvelder på Vannvogna fremover dersom dette blir en suksess.

Fredagens store høydepunkt må jo være Maria Mena i Brygga kultursal! Konserten starter klokka ni.

Lørdag

Veslefrikk fortsetter med sine eventyrteaterstunder i sine lokaler i gågata. Klokka 11 lørdag kan du ta med deg barna og se Askeladden som kappåt med trollet !

Halden Sanitetsforenings julemarked i Svenskegata er åpent på lørdag mellom 10 og 15!

Halden kunstforening åpner en medlemsutstilling i Kunstgården klokken 11, der kan du gå og se kunst fra 21 av deres 300 medlemmer! Utstillingen er åpen til 16.

Klokka 12 åpner haldenkunstner Glenn Marius Skibsted dørene for sin Salgsutstilling på Galleri Rød. Utstillingen er åpen mellom 12 og 16, og det er Herregårdskafeen også!

Folk i Halden synes det er mange flinke kvinnfolkmusikere i byen, og inviterer til konsert med Kvinnfolk i Halden i Fredrikshalds Teater lørdag kveld fra klokka 18 og utover.

På Erlandsen inviterer Country Comfort til en ren Sven Ingvars-afton i kafeen klokka 19.

Nede på sydsiden blir det dobbelkonsert på sjappa med sjel når både The Chord Buddies og The Oxydants inntar Reis klokka 19. Punkrock på Reis!

Brygga kultursal åpner dørene for konsert med musikk av det litt mykere og popete slaget når Chris Holsten går på scenen klokka åtte.

Har du lyst til å trimme hjernecellene litt kanskje? Da kan du gå på på Quiz med David på Vannvogna! Quizen starter ni.

Søndag

Søndag er andre utstillingsdag for Glenn Marius Skibsted på Galleri Rød. Utstillingen er åpen fra 12 til 16.

På søndag smeller det i Blackbox! Da blir det nemlig trommekonsert med Halden Drum Corps klokka 15 OG klokka  17.30!

Helgens sjuende konsert går av stabelen på Vannvogna søndag kveld. Klokka fem kommer nemlig Bjørn Vidar Solli Trio dit for å spille søndagsjazz!

Kommentarer

kommentarer