Konsert med Haldens ferskeste duo

Fredag 8.juli inviterer Torfinn Johansen og Per-Morten Nilsen til konsert på Bakgården restaurant. Publikum kan glede seg til en hyggelig kveld med artistenes egne låter og coverlåter. 

Torfinn Johansen og Per-Morten Nilsen kan beskrives som Haldens ferskeste duo.
– Vi har faktisk spilt sammen før, for omtrent 35 år siden. Det var en tilstelning i aulaen på Remmen, og jeg husker vi spilte ”Let’s twist again”, forteller Per-Morten.
Så kom det mange år hvor de gjorde noe på hver sin kant. Per-Morten reiste fra byen og jobbet som pastor i pinsebevegelsen. Han var med i gospelgruppen ”ConDios” som opptrådte flere steder og delte scene med blant annet Sigvart Dagsland. For noen få år siden begynte han å lage sin egne musikk, hovedsakelig på norsk.

Torfinn kan se tilbake på 40 år som dansemusiker.
– Sammen med min far og bror har jeg spilt på utallige arrangementer i Norge og Sverige. Jeg har blant annet spilt sammen med Hanne Sørvåg, Bjørn Eidsvåg og Kristel Blunck, sier Torfinn som også er kjent fra gruppa Country Comfort.

Så hvordan har dere funnet sammen igjen?
– Vi deltok sammen i MusikkBad på Bryggerhuset i mai. Så nå har vi funnet sammen til et konsertopplegg der repertoaret består av egne låter og utvalgte coverlåter, forklarer Per-Morten.
Duoen lover å servere alt med en rød tråd og by på mange skråblikk på hverdagen fra to menn midt i livet.
– Vi satser på spillejobber i alt fra puber til kirker, og første konserten er altså på Bakgården restaurant i Halden!

Konserten er 8.juli kl. 19.00. 

Artikkelen er betalt av arrangør.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer