Karius og Baktus og jubileumsår

Når Veslefrikk setter opp Karius og Baktus går haldenserne av skaftet. Først solgte Veslefrikk ut fire ordinære forestillinger og en ekstraforestilling, og da satte Monia opp enda en ekstraforestilling. Nå er den snart utsolgt også.

I skrivende stund er det kun tjuefem billetter igjen til ekstraforestilling nummer to av Karius og Baktus på Veslefrikk scene førstkommende helg.

-Karius og Baktus selger veldig mye billetter, det er kjempemoro, sier Monia Berger.

I rollene som Karius og Baktus finner du henholdsvis Monia selv, samt Jonas Borge Stafsengen. Jonas husker mange fra Fredrikshalds teater i høst, der han gestaltet en fantastisk og aldeles grusom Scar i musikalen Løvekongen Simba.

Jonas er grusomt flink. Nå skal han være Karius i Karius og Baktus.

2018 er et jubileumsår for Veslefrikk. Teaterverkstedet fyller 15 år i år. I anledning jubileet skal det settes opp en stor jubileumsforestilling i Brygga kultursal søndag 27. mai.

-Vi har ikke vært så flinke til å markere jubileum før, sier Monia, men nå er det på tide. Siden Veslefrikk ble opprettet i 2003 har jeg satt opp 54 store og små forestillinger med teateret. Hundrevis av barn har vokst opp med Veslefrikk og deltatt hos oss.

98 barn og ungdom fra Veslefrikk vil delta på jubileumsforestillingen i mai, fordelt på to forestillinger denne søndagen.

-Jubileumsforestillingen vil inneholde innslag fra forskjellige forestillinger og musikaler vi har gjort gjennom femten år, men også ting vi har drømt om å gjøre, forteller Monia, Vi har med blant annet numre fra Annie, Olsenbanden Jr., Grease, Frost, Løvenes konge og mye mye mer. Dette kommer til å bli veldig fin forestilling!

Med på scenen i jubileumshelgen er også:

Sanne kvitnes
Ulrik Stensrud
Aurora Berger
Jonas Borge Stafsengen
Kim Henskjold Jensen
Maria Mørch Jensen

 ????
Billetter til Karius og Baktus finner du her (men raska på altså).
Billetter til jubileumsforestillingen søndag 27. mai finner du her.
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer