Jan Gossner til «Der mannfolk møtes» på Gimle.

Mandag 18.mars får «Der mannfolk møtes» besøk av Jan Gossner. Han vil kåsere om temaet «HAR VI GLEMT MYANMAR?

Myanmar, eller Burma som landet het tidligere, hvordan går det der? På Gimle Misjonshus vil han komme med ferske nyheter fra Myanmar.
Det så lovende ut en stund. Aung San Suu Kyi fikk fredsprisen og vant et valg. Men de militære gjennomførte et kupp, de arresterte fredsprisvinneren, sensurerte opposisjonen og fordrev de muslimske Rohingiane til nabolandet Bangladesh.

Norge har hatt et stort engasjement for Myanmar, men på grunn av krigene i Ukraina og Gaza hører vi lite fra det vakre landet i «det gylne triangel». Mange flyktninger fra Myanmar bor i Norge, og halvparten av dem er kristne, oftest baptister.

Jan Gossner er i dag en aktiv pensjonist, han har ledet flere turer til Myanmar, blant annet sammen med tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik.

Han er godt kjent her i Halden fra tiden som prest i Immanuels kirken på 1980-tallet. Han har vært studentprest, styreleder for
Stefanusalliansen, pastor i Frikirken, rektor ved Høgskolen i Staffels gate og en beskattet forkynner i flere kristne sammenhenger, blant annet i Oasebevegelsen.

Kom og hør Jan Gossner med kåseriet : «HAR VI GLEMT MYANMAR?

Vi gleder oss til sang og musikk av Knut Roald Haugen og Per Lindhaugen.

Ellers det faste programmet som gruppequiz, åresalg, litt å bite i og husband.

Velkommen til en kveld med Jan Gossner


Mannfolk i alle aldre er velkomne!
Mandag 18.mars kl 18:00

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer