Jam på Vannvogna

Lørdag inviterer Terje Støldal til nok en Jam Session på Vannvogna i gågata! Kveldens tre musikalske gjester forblir hemmelige frem til selve kvelden..

Terje Støldal er fast vert på Vannvognas månedlige Jam Sessions, og hver gang har han med seg et knippe musikalske gjester som utgjør grunnmuren for kvelden.

– Sammen med meg utgjør de ramma for kvelden, forteller Terje. Utover det kan folk komme og bidra med sitt eget.

Selv om Jam Sessions ikke er for en åpen scene å regne, er distriktets musikere velkomne til å bidra med egne, musikalske krumspring.

– Man trenger ikke å avtale med meg på forhånd, sier Terje, det er bare å ta med instrumentet sitt og komme.

Er du vokalist, og har lyst til å synge en låt med flinke musikere i bakhånd? Da bør du helst komme med en relativt kjent låt.

– Og hvis du har skrevet en låt sjøl, er det en fordel om du har med et instrument du kan spille på også, sier Terje.

For Terje er Jam Sessions et vindu for alle distriktets kulturutøvere; et slags utstillingsvindu for dem som driver med utøvende kultur.

– Jeg ønsker også å lage et event som drar folk fra andre Østfoldbyer, sier Terje, sånn at vi kan drive nettverksbygging, og ikke minst sette Halden på kartet.

Nysgjerrig på hvilke musikere Terje har med seg på lørdag? Prøv deg på en liten gjettelek da vel! En av kveldens gjester har navn som begynner på A og slutter på TAD. Så har vi nummer to: begynner på KA og slutter på UM. Nummer tre begynner på TH og slutter på SEN. Send melding til Tetyana på Vannvogna dersom du vil gjette, hun har fasit!

Jam Session på Vannvogna starter klokka 21!

Gratis inngang.

 

Kommentarer

kommentarer