Inviterer til Pecha Kucha Night

Torsdag 18.februar inviterer Arena Magica til Pecha Kucha Night i Halden. Det blir antagelig en intens, interessant og spennende kveld med mye forskjellig informasjon. 

Arena Magica er et nettverk med 50 bedrifter i Østfold innen musikk, film, digitale medier, design, arkitektur og kommunikasjon. Felles for alle bedriftene er at de jobber innen kreative næringer. Nå ønsker de å utfordre enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter til å være med på Pecha Kucha.
– Pecha Kucha er en presentasjonsform som er både underholdende og informativ. Utfordringen er at man skal illustrere budskapet sitt med 20 bilder som vises i 20 sekunder hver. Med andre ord varer presentasjonen 6 minutter  som er og 40 sekunder, verken mer eller mindre, forteller Kjetil Haugbro, som er ansvarlig for arrangementet.
– Dermed må man være konsis og rett på sak. Det er utrolig hva man kan få fortalt på så kort tid, spesielt ved hjelp av gode bilder og illustrasjoner.

IMG_1752

Arena Magica har tidligere arrangert Pecha Kucha Nights, og da har presentasjonene handlet om mye forskjellig.
– Vi har vært innom blant annet gitar, vekttap, droneflyging, byplanlegging og design.

Haugbro håper mange tar utfordringen og blir med på å gjøre Pecha Kucha Night i Halden torsdag 18.februar på Bryggerhuset syd til en interessant opplevelse.

Ønsker du å holde en presentasjon? Ta kontakt med Haugbro: kjetil@arenamagica.no / tlf: 92291365

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer