Valentinerne kommer til Bryggerhuset

Lørdag 20.februar frister Bryggerhuset med Jokkes gamle legendariske låter. På scenen står Valentinerne, og de gleder seg!

Det er faktisk ikke hverdagskost at Jokkes gamle band, Valentinerne, spiller konsert. Det gjør de bare en sjelden gang, og derfor er Billig Lykke Booking særdeles fornøyd med at de skal ta turen til Halden.
– Valentinerne har kun spilt i Halden en gang før, og det var mens Jokke levde. De byr alltid på de kjente låtene, men graver også litt dypere og finner frem mindre kjente låter som overrasker publikum. Det blir en heidundrende allsangfest hver gang, så jeg tror dette blir suksess, sier Ronny Pastor Lauritzen.

Vidar Rugset, tidligere Valentourettes-vokalist, er vokalist i Valentinerne. Han ser frem til lørdagens konsert.
– Valentinerne blir mer og mer etterspurt, folk vil ha det originale soundet med låtene fra Jokkes tidlige år. Vi har holdt på siden 2007, og det blir ikke noe mindre populært med årene, forteller han.
Bandet består av May Irene Aasen på trommer, Håkon Torgersen på bass og Petter Pogo på gitar. Pogo er egentlig kjent for å spille bass, men i Valentinerne spiller han gitar.
– Det er Pogo som spiller gitarsoloen på ”Her kommer vinter’n”.

I mars skal de spille på Rockefeller. Hele konserten er dedikert til ”Et hundeliv”, og de vil naturlig nok ta med seg låter fra den plata til konserten i Halden.
– Jeg gleder meg særlig til å spille ”Det drypper”, den låta har vi bare gjort en gang før. Også håper jeg publikum tar godt i mot ”Spenn”, avslutter Rugset.

Konserten med Valentinerne er lørdag 20.februar kl 22 på Bryggerhuset.
Support på konserten er Fredrikstad-bandet The Whipshades.


Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer