Inviterer til mini-oktoberfest

Halden Bryggpøbb inviterer til mini-oktoberfest lørdag 17. oktober! Finn frem tyrolerhatten og lederhosen og gjør klar for fest!

Ingen oktober uten oktoberfest! I år blir det nok ikke de store festene med flere meter langbord, for sånt går jo ikke midt i koronaen. Men det går an å legge til rette for oktoberfest i en mer forsiktig utgave! På Halden Bryggpøbb gjør de nettopp det. Her blir det oktoberfest med kohorter, småbord og håndsprit til alle.

– Vi kjører tradisjonell oktobermeny, forteller driftsjef på Halden Bryggpøbb Alexander Møller Øraaas. På menyen står det braisert svinenakke med currywurst, sauercraut og bratkartoffel, sennep og curryketchup. Og øl i seidler så klart! Kanskje tar vi inn en ny øl for anledningen også.

Det er Bjørnstad Catering som skal stå for serveringen.

Oppfordrer dere folk til å kle seg ut?

– Å ja! Vi som er på jobb skal i hvert fall kle oss ut, her blir det lederhosen og alt som hører til. Vi håper mange av gjestene også vil kle seg ut.

Selv om man ikke kan være så mange sammen tror Alexander de skal klare å lage skikkelig oktoberstemning nedi den koselige kjelleren. Han har planer om å kjøre ompamusikk over anlegget hele kvelden gjennom. Og siden festen er den 17. oktober.

–Vi blir jo ikke mer enn maks femti, men vi skal klare å lage oktoberfest allikevel – bare i miniutgave!

Vil du være med på oktoberfest på Halden Bryggpøbb lørdag 17. oktober klokka 19?

Les mer om pris og påmelding i Facebookarrangementet.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer