Forfattermøte for barn med Gudrun Skretting

Søndag 11. oktober kl. 13 inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte for barn på Halden bibliotek. Gudrun Skretting forteller og leser fra den siste boken sin om Anton.

 I denne tredje boka om Anton blir han kjent med en jente med svømmebasseng. Innendørs svømmebasseng. Kan man ønske seg mer? Anton får smaken på det gode liv. Dessverre bruker pappa de få pengene han har på bryllupet sitt, og Anton må finne kreative ideer å bli rik på. Lufte hunder, gamle menn og barnebarna deres for eksempel. Men et liv i jakt på luksus har sin pris. Anton må velge mellom venner, kjærester og brusmaskiner. Passer for barn fra ca. 8 -12 år.

Gudrun Skretting (f.1971) er forfatter og pianist. Hun har gått forfatterutdanningen ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun debuterte med boka Anton og andre uhell i 2016. For denne vant hun Kulturdepartementets debutantpris og NBUs pris Trollkrittet. For oppfølgeren Anton og andre flokkdyr vant hun Arks barnebokpris. Den siste boka om Anton kom i 2018: Anton den store.

På grunn av smittvernsreglene vil det denne høsten være et begrenset antall billetter til barnearrangementene. Vi ber derfor om at kun én voksen kommer i følge med barna. Det vil være håndsprit tilgjengelig og vi vil registrere publikum, for eventuell smittesporing.

Gratis billetter kan reserveres her.

Her kan du følge Halden litteraturforening på Facebook. 

Her finner du nettsiden deres. 

 

Foto av Gudrun Skretting: Niklas Lello

Kommentarer

kommentarer