Inviterer til Musikktime på torsdager

NB: Bildet er tatt før korona.

Torsdager har blitt den store musikkdagen på Frivilligsentralen! Nå inviterer Wenche til Musikktime annenhver uke på Frivilligsentralen der ulike musikere byr på en gratis minikonsert ved lunsjtider.

Torsdager har vært allsangdagen på frivillighuset i Violgata 14 i mange år. Annenhver torsdag kommer allsangbandet til huset for å spille, mens sangglade gjester synger kjente og kjære viser. Etter en lang koronapause er allsangtorsdagene i gang igjen, dog med en del koronabegrensninger. Man får ikke sitte så nærme hverandre som før naturligvis, og nå kommer sangtekstene på storskjerm og ikke i perm som før. Og nå har altså Wenche klart å fylle torsdagene i mellom med musikk også!

– Dette en «nykommer»-aktivitet fra frivilligsentralen, forteller Wenche, for å imøtekomme alle de ønskene om å treffes, fokusere på samvær og trivsel og ikke bare tenke virus og smitte. Men dog, skal vi legge til rette for godt smittevern når man kommer til Frivillighuset.

Et av smitteverntiltakene Wenche har besørget på Frivilligsentralen er installasjon av to nye vaskeservanter på huset.

– Vi har naturligvis håndsprit, forteller Wenche, og vi registrerer og loggfører. Selvsagt har vi meterstokk, som har blitt et nyttig verktøy i disse dager! Vi har halvert antall sitteplasser og det betyr at 22 kan få plass i vår whitebox konsert-sal.  Og om det «kniper» har vi et par plasser i gangen også. De fikk vi nemlig bruk for på torsdag på Helt halv Tolv!

Nå er det altså musikalsk aktivitet på Frivilligsentralen hver torsdag fremover!

– Det er gøy og givende med å lage møteplasser og musikk-opplevelser for mindre grupper! sier Wenche.

Her er programmet for kommende ukers Musikktimer:

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer