Forfattermøte for barn på søndag

Søndag 20.september inviterer Halden litteraturforening til forfattermøte for barn med Henrik Hovland på Halden bibliotek kl. 13.

Henrik Hovland leser fra siste bildebok om Johannes Jensen.

I «Johannes Jensen tar nattoget» skal Johannes på konferanse i Bergen. Problemet er at han er redd for både bergensere og menn med skjegg. Og Bergen er en by full av bergensere.

Henrik Hovland er oppvokst i Drammen og bosatt i Oslo. Han er utdannet tømmerhogger, men har jobbet som sikkerhetsvakt, internasjonal etterforsker for FNs Sannhetskommisjon i Guatemala, privat etterforsker i Amazonas, valgobservatør i Zimbabwe, Peru og Guatemala, reiseleder i Syden, dekksgutt i Alaska og anleggsarbeider i USA. Han debuterte med novellesamlingen «Hvit mann» i 1989″. «Johannes Jensen tar nattoget» (2019) er den fjerde boken om Johannes Jensen.

Passer for barn og voksne fra ca. 3 år og oppover.

Arrangementene på Halden bibliotek er gratis. Bestill fribillett via Universe.

På grunn av smittvernsreglene vil det denne høsten være et begrenset antall billetter til barnearrangementene. Vi ber derfor om at kun én voksen kommer i følge med barna. Det vil være håndsprit tilgjengelig og vi vil registrere publikum, for eventuell smittesporing.

Køhn Norli står for boksalg etter arrangementet.

Følg Halden Litteraturforening på Facebook!

Her finner du Halden Litteraturforenings nettside.

 

Kommentarer

kommentarer