Hva skjer i høstferien?

Ikke alle reiser bort i høstferien, for mange blir det byferie i Halden neste uke. Her kan du lese om hva som skjer for barn og unge i Halden i høstferien.

Domino

På ungdomsklubben Domino lager de litt ekstra moro for ungdommene i høstferien. Tirsdag 1. oktober blir det Paintball på huset!  Les mer om arrangementet, priser og påmelding her. På onsdag kjører ungdomsklubben Redesign-workshop med Beate for tredje gang, der Beate lærer bort kunsten å skape noe nytt fra brukte tekstiler. Du trenger ingen forkunnskaper, og arrangementet er gratis!

Halden bibliotek                                                                                                                                                                                             

Høstferien er en fin anledning til å ta med seg barna på biblioteket. På biblioteket blir det Eventyrtime på barneavdelingen onsdag 2. oktober mellom 11 og 12.

-Vi har også Gjett eventyret-konkurranse hele uka, med mulighet for å vinne kinobilletter, forteller Silje Falch Johnsen på Halden biblioteks barneavdeling.

Gå inn på Halden biblioteks nettside for å lese om åpningstider og arrangementer.

Fredriksten festning

Pianostredet figurteater setter opp dukketeaterforestillingen Sten og Brød hver dag i bakeriet på festningen. Det er to forestillinger hver dag mellom lørdag 28.9 og søndag 6. 10. NB: Ingen forestilling fredag 4.10! Pris per billett er kr 50,-.

Festningsmuseet har høstferieåpent, de holder åpent hver dag mellom 11 og 16. Der kan barna sjekke ut den nye barnekroken i museet, hvor man kan lære mer om Karl XIIs barndom. I tillegg er det museumsrebus!

Hvis du ønsker å gå på både museum og dukketeater kan du kjøpe en billettpakke inne på museet!

Den Gamle Kommandant har åpent mellom 11 og 16 hver dag i høstferien unntatt mandag 30. september. Her kan du også delta på Dukketeaterverksted med Daniel Sandvik og Håkon Mørland, prisen er 50 kroner per hanskedukke.

Ungdomssamfundet

Mandag 30. september klokken 16 åpner Mikaela og de andre dørene for Bollefest på Ungdomssamfundet! Det bakes boller og lages kakao med krem og marshmallows – og så blir det film! Målgruppe: 8. klasse og oppover! Resten av uka holder Ungdomssamfundet stengt.

Ungdomsklubben på togstasjonen har åpent som vanlig, men planlegger høstferiekosen litt ut fra hva ungdommene har lyst til. Men koselig skal det nok bli!

Brygga kultursal

I Brygga kultursal blir det Høstferieparty med Ringnes-Ronny, HEUX, Mystere-Divin, Ovidicio, MT & Kee J onsdag 2. oktober mellom 20 og 23! 18 års aldergrense i fremste halvdel av sal, og under 18 i bakre del av sal samt galleriet. Galleriet har seter.

Halden kino

Høstferien er kinotid! På Aladdin viser de morsomme filmer hver dag i høstferien fra 15.45 og til 22 på kvelden!

Enn dere voksne da? Har dere noe å finne på? Sjekk ut KanDusis Facebook-kalender, der er det oversikt over arrangementer for både store og små.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer