Høgskolen tilbyr gratis sommerskole for barn og unge

Høgskolen i Østfolds Avdeling for Informasjonsteknologi tilbyr i år for 4. år på rad sommerskole for barn og unge i Østfold. Sommerskolen blir arrangert på Høgskolens MakerSpace og er en uke med teknologisk lek.

HiØ MakerSpace beskriver seg selv som en «lekegrind for alle typer skaping med teknologi, fra elektronikk og robotikk, til programmering og 3D printing». MakerSpace er en del av Avdeling for Informasjonsteknologi på Høgskolen i Østfold og er tilgjengelig for alle Høgskolens studenter og interesserte utenfor Høgskolen.

I sommer inviterer en gruppe studenter alle barn og unge i Østfold til å komme på en ukeslang sommerskole på MakerSpace. Studentgruppen er ledet av Andreas Harnes, som er bachelor student på Høgskolen til daglig.

– I sommer får alle lære seg programmering, lage egne flaskeraketter, prøve ut VR-spilling og en rekke andre spennende temaer, forteller Andreas.

– Sommerskolen er selvfølgelig gratis og alle er velkomne til å bli med, det er fortsatt noen ledige plasser så det er bare å melde seg på.

Hører dette interessant ut? Påmeldingen er i gang på MakerSpace sin nettside og sommerskolen varer fra 25. juni til 10. august. De påmeldte får en spennende uke med teknologisk lek på Høgskolen.

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Du kan også følge MakerSpace på Facebook for oppdateringer om andre arrangementer og kurs.

Kommentarer

kommentarer