Hofmann Solution bak baren på Drunken Chefs

Fredag dukker Hofmann Solution opp på Drinken Chefs for å spille bak baren på utestedet! 

Hofmann ble startet av Thomas Hansen og Lars Erik Nordgaard i 1998.

– Vi startet som en duo med planer om akustiske låter, forteller Thomas, men det ble brått veldig klart at vi måtte stable et komplett band på beina. Vi spilte ofte og trogent på byens scener i første halvdel av 2000-tallet, men takket for oss i 2006.

Hofmann Solution hadde en reunion i 2013 på Loud and Proud-festivalen på Feelgood i 2013, men da enkelte (Thomas) var fullt opptatt med annet (Supercraft), ble det med den ene konserten. I fjor fikk Thomas den smarte ideen om å gjenopplive bandet for å spille inn en av de gamle låtene på nytt, og Fredrik Weme og Magnus Frøhaug Berger joinet på henholdsvis trommer og bass.

– Det som skulle være et prosjekt for den ene låta ble brått så mye mer, forteller Thomas. Lars Erik skrev plutselig nye låter igjen, og da var det ingen vei tilbake.

Hofmann Solution spilte for Haakon Selmer-Olsen da han feiret sitt 50-årslag på Byparken i sommer. Jubilanten lurte på om Hofmann også ville spille på Grensetreffet i august.

– Da man møtte på noen logistikkproblemer, ble dette arrangementet flyttet inn på The Drunken Chefs, forteller Thomas.

Haakon og medeier i Drunken Chefs Tommy Gjersøe hadde nemlig kommet på et splitter nytt konsept: Band Behind Bars!

– Det var så far out at vi bare måtte si ja! sier Thomas. Spille BAK baren liksom! Med bartendere stressende mellom gitarer og mikkstativer var dette noe ingen av oss har opplevd før, så dette måtte testes. Vi lover full håll-i-gång fra første akkord, og håper at vi ikke ødelegger for mye av hva de måtte ha av glass og flasker bak der –  samt at vi unngår å treffe hverandre alt for ofte med både gitarhalser, trommestikker og hva en man i gammel vane måtte slenge rundt seg med.

Dette må dere rett og slett bare sjekke ut sjøl, her blir det band og bartendere, drinker, øl, gitarer og trommestikker i en salig blanding!

– Gamle «schlägers» og nye låter vil bli brølt ut på rekke og rad dra bak bardisken, lover Thomas. Vi gleder oss – med litt panikk i blikket med tanke på både konsept og monitoring, men garanterer 100% øs fra første tone!

Konserten starter klokken 22! FRI entre!

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer