Coverup og Sideshow på Seilhagen

Seilhagen fortsetter å holde konserter ute i deilige omgivelser på Sydsiden! Lørdag 19. august er det åttitallscoverbanda Coverup og Sideshow som skal sørge for stemningen.
Det blir høy rockefotfaktor på Seilhagen lørdag 19. august, når både Coverup og Sideshow rigger seg til for å spille rocka slagers fra det glade åttitall! Dette er først og fremst en ståkonsert, men det finnes noen sitteplasser til dem som møter opp tidlig for å sikre seg en stol.
Det er altså partystemningen som står i fokus denne lørdagen på Seilhagen! Haldenbandet Sideshow har holdt på med sin covervirksomhet i noen år både i og utenfor byen, de satser på nest-mest kjente hits fra rockens store navn, og her snakker vi Ozzy Osbourne, Bon Jovi, Def Leppard, Alice Cooper, Rainbow med mer. Samtidig kan man forvente rocka varianter av nyere musikk også!
Coverup er forankret i hardrocken, og spiller sine versjoner av hits fra band som Metallica, Billy Idol, Midnight Oil og DumDum Boys. Her kan man forvente både Splitter Pine og Beds Are Burning!
Arrangementet starter kl. 20:00 og dørene åpnes kl. 18:00.

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer