– Her går vi høyt og lavt på skalaen

Annonsørinnhold: Torsdag 10.november kommer det tre unge operasangerinner til Bryggerhuset. De er klare for å bli bedre kjent med operapublikummet i festningsbyen og ser frem til å gi en smakebit på Tryllefløyten.

Trekløveret som gjester Opera på Bryggerhuset er Stina Levvel, Mari Askvik og Lydia Bryngelsson. De har alle en variert bakgrunn fra forskjellige scener og oppsetninger, men felles for dem er at de er nye for Halden-publikummet.
Stina er fra Fredrikstad så hun er nesten som lokal å regne. Til tross for deres unge alder har jentene flere operaproduksjoner bak seg henholdsvis i Norge, Danmark og Tyskland.

-Det blir en morsom aften med livlige unge damer som kler hverandre svært godt, sier operasjef Pål Scott Hagen. I Tryllefløyten på Fredriksten festning i juni neste år synger de rollene som første, andre og tredje dame.
-Her går vi høyt og lavt på skalaen, og vi lover en festkveld i godt selskap, fortsetter Hagen.

Opera på Bryggerhuset starter kl. 20.30 og billetter kan kjøpes på Bryggerhuset.
– Vi anbefaler å bestille bord på Bryggerhuset eller å være tidlig ute 10.november da det fort kan bli fullt.

1482807_750625191633585_747309348_n

18.november kl. 16 slippes billettene til Tryllefløyten. Det gjøres tradisjonen tro på Julemarkedet på Fredriksten festning.
Opera Østfold har mange faste kunder og vi håper alle får med seg at julemarkedet er utvidet med en dag. Vi selger billetter både fredag, lørdag og søndag og følger åpningstidene til Julemarkedet, forteller markedsansvarlig Malin Østli Langseth. Hun anbefaler gjerne billetter til Tryllefløyten som julegave.
– De som kjøper billetter over disk på Julemarkedet får med seg billettene i billettomslag som egner seg fint hvis man vil gi de bort som gave. Operabilletter er en fin gave å få, noen forestillinger blir som et minne for livet. Det er også målet for Tryllefløyten på festningen!

Billettene vil også selges via Ticketmaster sin nettside.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Opera Østfold.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer