Han kaller meg sola

Martin Kingsrød Larsen er jammen ute og gjør kreative krumspring igjen, og nok en gang har han bestekompis og skuespillerkollega Silje Sørby Hansen på lag. Den nye forestillingen deres heter Han kaller meg sola, og spilles i Blackbox den 3. juni.

Det er ikke lenge siden Martin spilte sitt vittige onemanshow Kaos på Veslefrikk scene, og nå er han jaggu i gang igjen. Også denne gangen er det karakterspill i fokus, men nå er det to karakterskuespillere på scenen. Det blir det tredje showet Silje og Martin gjør sammen.

-Vi tuller sammen om personligheter, dialekter og særpreg med andre mennesker, forteller Martin. Karakterene blir til underveis mens vi jobber, og får mange karaktertrekk.

For eksempel vet Martin og Silje hvem alle karakterene har i slekta, hva slags hobbyer de har – og ikke minst hva slags uvaner de har.

-I dette showet skal vi også ha med våre personlige opplevelser, forteller Martin, da vi har opplevd mye gøy sammen. Gamle og nye karakterer skal danse, showe og synge på scenen.

Silje og Martin er begge barn av Veslefrikk kultur- og teaterverksted.

Bestevenner og kolleger. Foto: privat.

-Jeg har vært med i Veslefrikk i ni år, forteller Martin, og Silje har vært med i fem år. Jeg og Silje har spilt sammen i fire og et halvt år. Vi begynte å spille sammen høsten 2013, og startet karakterutvikling og drømmen om å lage eget show våren 2015.

Silje og Martin er bestevenner, og har det gøy sammen når de er på scenen.

-Silje er fantastisk! sier Martin. For det første er hun jo en helt rå skuespiller, men vi har også en scenisk kjemi, vi forstår hverandre mens vi spiller. Vi ler mye sammen og tuller oss frem til karakterer og sketsjer.

Han kaller meg sola altså dere, i Blackbox den 3. juni klokken 18.00. Forestillingen er gratis, men vil du sikre deg en plass kan du reservere plass på telefon 9792532.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer