Halloween i Halden

Torsdag er den store knask eller knep-dagen, men det er ikke den eneste dagen det blir skrekk og gru i Halden. Dessuten blir det noe for dem som ikke liker det skrekkelige også. Se bare her: 

Meksikansk Halloween på Fargespillhuset:

På Fargespillhuset rigger Dina Billington og de andre seg til på selveste Halloweendagen med en egen, meksikansk variant av Halloween-feiringen!

-Velkommen til en fargerik meksikansk Halloweenfest i Fargespillhuset! sier Dina Billington. Arrangementet passer for barn og ungdom fra 9 til 17 år. Kom når det passer – gjerne i et skummelt eller morsomt kostyme – eller vanlige klær. Festen er gratis og arrangeres i samarbeid med den frivillige foreningen Vår verden med støtte fra Halden kommune og Bufdir.

Programmet for Halloweenkvelden på Fargespillhuset er som følger:

15.00-18.00 Få ansiktsmaling av en profesjonell makeupartist

15.00-18.00 Bli kjent med meksikansk folkekunst og klipp ut din egen picado av silkepapir

15.00-15.30 Leker og konkurranser

15.30-16.30 Tex mex-taco

16.00  Pinata stappfulle av søte overraskelser

16.30  Filmvisning av den meksikansk inspirerte animasjonsfilmen Coco som handler om den 12 år gamle gutten Miguel Rivera, som ved et uhell havner i dødsriket. Han må få hjelp av sin tippoldefar for å vende hjem til sin familie i den levende verden.

18.00  Slutt -Skal du gå knask eller knep?

Fargespillfesten er altså på selve Halloweendagen, torsdag 31.oktober fra kl 15.00-18.00. Gratis inngang!

Halloween-fest for de yngste barna på Ungdomssamfundet:

På Ungdomssamfundet blir det skrekkelig to dager på rad denne uka. På onsdag er det Halloween-fest for de yngste barna i klubben, dagen før dagen! Det blir skrekkvandring på huset og masse morsomme konkurranser med fine premier. Utkledning tillatt, men ikke obligatorisk!

Festen er for barn fra 4. til 7. trinn, og varer fra 17 til 20. Gratis inngang!

Halloweenfest for ungdom på Ungdomssamfundet:

På selveste Halloweendagen er det feiring for de eldste barna på Ungdomssamfundet, da blir det skrekkfilm og grusomme kaker. Kle deg gjerne ut!

Halloweenarrangementet på Ungdomssamfundet er for ungdom fra 8. klasse og oppover, og varer fra 17 til 21.30. Gratis inngang!

Skrekk og Gru med Veslefrikk på festningen lørdag:

Har du lyst på litt ekstra skrekk og gru denne uka? Kanskje ble det ikke skummelt nok på Halloween? Vel, skummelt nok blir det når Veslefrikk har sin tradisjonelle Skrekk og gru-vandring på festningen lørdag 2. november. Spøkelser, vampyrer og andre mørke skapninger inntar festningen, og man vet aldri hvor de dukker opp! Oppmøte er ved stortårnet ved Fredriksten camping. Anbefalt nedre aldersgrense er 10 (i følge med en voksen!).

Påmelding anbefales, da dette pleier å bli fullt. Billettene koster 170 for barn og 220 for voksne.

For påmelding og flere detaljer, les Facebook-arrangementet her. 

Hallovenn i Remmenhallen

Er du ikke noe glad i grøss og gru? Da kan du dra på Hallovenn-arrangementet i Remmenhallen torsdag mellom 18 og 20. Festen er for barn mellom 3 og 13 – foreldre er velkomne. Inngang koster kroner 50, og for det får du:

-Rodeoridning
-Hoppeslott
-Strikkbasket
-Muffinskakepynting
-Ballonglek
-Skattejakt
-bruskasseklatring
-Hinderløype samt mye mer

Temaet for årets Hallovenn er Alle verdens dyr, så kle deg ut som ditt favorittdyr. NB: Skumle kostymer er forbudt!

Kjøp gjerne billetter på forhånd, så unngår man lange køer. Flere detaljer om tidspunkter og billettsalg finner du her. 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer