Halloweek på Ungdomssamfundet

Neste uke blir det Halloweek på Ungdomssamfundet! Det starter på mandag med Halloweenfest for 4. til 7. trinn.

Onsdag neste uke er det Halloween, og dette skal markeres skikkelig på ungdomsklubben på Samfundet. På søndag skal det pyntes og gjøres i stand til en full Halloweek. På mandag blir det Halloweenfest for barneskolebarna på Ungdomssamfundet.

-Vi har åpent fra 14 til 18 på mandag, forteller frivillig på Samfunnet, Anne Guri Bråtalien, og aktivitetene på festen starter i 15-tiden sånn at alle skal rekke hit fra skolen.

Det er ingen pynteplikt på festen, den som vil kan pynte seg. Samfundet skal pyntes fra topp til tå, og det blir en rekke konkurranser, samt en skrekktur i andre deler av huset. Alt er frivillig selvfølgelig. Og inngangen er gratis.

-Vi ville lage en inkluderende Halloweenfest, sier Anne Guri, alle kan komme hit. Og vi valgte å legge det på mandag for å ikke kræsje med Hallovenn på Hjortsberg. Vi har også valgt å ikke lage konkurranse for beste kostyme fordi ungene kommer rett fra skolen. Vi vil lage en inkluderende Halloween-fest for haldenbarn!

Det skal være grøss og gru hele uka på Ungdomssamfundet.

Per Håkon Woldheim er med og forbereder fest. Han er Halloween-fan. Per Håkon pynter, og er med å lage konkurranser. Han tror det er lurt at Ungdomssamfundet legger opp til at ungdommene skal være med og styre hva som skjer på klubben.

-Det blir ekkelt, skummelt og en del sketchy ting, sier Per Håkon.

Men det stopper ikke med festen på mandag, her skal det være grøssent hele uka! På tirsdag har Ungdomssamfundet et arrangement for ungdommene, da blir det skrekkfilmkveld.

-Det kan hende det kommer noen overraskelser da også, forteller Anne Guri, vi får se!

På selve Halloween har Ungdomssamfundet vanlig åpningstid.

-Da tilbyr vi sminking her, forteller Anne Guri, så hvis ungene trenger hjelp med sminking før de skal ut og gå knask eller knep kan de komme hit.

Anne Guri vil benytte sjansen til å takke dem som har sponset med penger og ting de trenger til festen.

-Vi har fått noen anonyme pengebidrag, sier hun, så jeg vil takke dem der ute som har gitt! Vi vi også takke alle butikkene som har sponset med premier til konkurranser og andre ting.

Mikaela har gått bananas på pyntefronten før Halloween.

Les mer om Halloweek på Ungdomssamfundets Facebookside.

 

Foto: Ellen Midtfjeld

Kommentarer

kommentarer