Haldensere på scenen i Fredrikstad

26.oktober skal haldensere stå på scenen i Fredrikstad. Prosjektet ”Pay it forward 2016” er satt i gang for at kreative musikere og songwriters skal få anledning til å spille inn eget materiale i et profesjonelt studio.
Foto venstre bilde: Clifford James Photography

Bak prosjektet står Gunnar B.S Ingebrigsten. Han var 22 år da han fikk mulighet til å spille inn et knippe egenkomponerte sanger i et studio i Sandnes. Da han var ferdig med det bestemte han seg for at dersom han en gang fikk anledning til å gjøre noe lignende for andre så skulle han gjøre det.
– 30 år senere har jeg nå fått muligheten, forteller han.

Prosessen startet i desember 2015.
– Vi plukket ut seks talenter blant 130 kandidater. I januar starta vi å jobbe med innholdet.  Målet var å produsere ferdig musikk innen utgangen av september 2016. Nå er vi i mål og det blir konsert på Båthuset scene i Fredrikstad 26.oktober, forklarer Gunnar.

Alle deltagerne har spilt inn egne låter på Steam Studio på Øra i Fredrikstad og de skal fremføre låtene live på konserten.

To av deltagerne er haldensere – Cathrine Trønnes Lie og Roxanne Bruce.
Gunnar håper naturligvis at flere haldensere tar turen til Fredrikstad og får oppleve både Cathrine og Roxanne, samt de andre deltagerne.

Les mer om konserten her.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer