Juleselskapet reiser mot nye stjerner

For første gang på mange år blir det ingen forestilling i Fredrikshald Teater med Juleselskapet før Jul. Selskapet er under omorganisering og har valgt å gjøre et viktig reisestopp i år.

Etter 25 uforglemmelige år som enestående leder av Juleselskapet, takker Caroline Rolstad nå av og har gitt stafettpinnen videre til Veronica Mittet. Mittet har ærbødig tatt i mot denne oppgaven, samlet et styre av trofaste «julestjerner» og funnet frem kart og kompass. Sammen staker vi nå ut kursen for fremtiden og legger til rette for nye høyder. En av disse høydene er selvsagt å feire 50- års Jubileum i 2040, men først og fremst har vi startet jobben mot en storsatsing allerede neste år som har vært en mangeårig drøm. Juleselskapet setter opp musikalen Oliver Twist i Fredrikshald Teater med premiere 24. november 2017.

Juleselskapet består av de samme aktørene og har samme ånd som før. Vi skal fortsette å være en tradisjonsbærer hvor samhandling på tvers av generasjonene står sentralt. En arena hvor barn og voksne leker og lærer sammen, med det formål å skape magiske teateropplevelser i Fredrikshald Teater i førjulstiden. Å være denne arenaen som skaper minner og tilhørighet til de unike omgivelsene som Teateret byr på, er en av Juleselskapets fremste oppgaver.

I tillegg til å sørge for den rette stemningen i byen vår så klart, når vinteren begynner å bli mørk. Som det stod å lese i HA for et års tid siden: «Juleselskapets oppsetninger i Fredrikshaldteater er viktigere for julestemningen i Halden enn snø.» (Halden Arbeiderblad, 12.10.15)

Pressemelding fra Juleselskapet.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer