Gratis dukketeater-lek på Kulturhuset

Søndag 13. februar vil Daniel Sandvik fra Pianostredet Figurteater underholde barna med dukketeaterleken Inni et Piano – En magisk reise igjennom lek på Kulturhuset fra klokka 14.

«Dette er en historie om et piano, men ikke et hvilket som helst piano. Et helt spesielt piano. Et piano ikke lik noe du noen gang her sett. For dette pianoet har ikke en eneste tone i seg. Det er altså et stumt piano. Du tenker kanskje nå: hva er vitsen med å ha et piano som ikke kan lage lyd? Jo det skal jeg si deg, for dette er et magisk piano og der det mangler i toner tar den igjen i historier.»

Inni et Piano er en leken forestilling på omtrent 25 minutter. Her er det rom for mye rart! Inni pianoet bor det mange rare og merkelige vesener, innimellom hamre og strenger og svarte og hvite tangenter.

– Det er ingen tradisjonell dukketeater-forestilling, forteller Daniel Sandvik i Pianostredet Figurteater. Her er det barna selv som skal få være med og lage forestillingen. Her står leken i fokus. Vi inviterer alle til å være med og leke med oss!

Daniel skal vise barna enkle måter han kan få helt vanlige objekter til å bli levende, og få en personlighet.

– Gjennom sang, historier og ikke minst dukker ønsker tar vi publikum med ut på en morsom opplevelsesreise der alt kan skje, og det kun er fantasien som setter grenser

Forestillingen har noen faste holdepunkter, men det er plenty av rom for at barna kan komme med innspill og forslag til utviklingen i historien.

– På denne måten blir forestillingen en unik opplevelse for hver enkelt, sier Daniel, og forhåpentligvis kan dette være med og inspirere til videre lek også etter forestillingen. Vi ønsker å inspirere barn til videre lek, og vise dem hvor enkelt det er å forvandle helt vanlige døde objekter til lys levende dukker med en rik personlighet.

Vil du ta med deg barna på dette? Da kan du møte opp på Kulturhuset (gamle Halden bibliotek) klokka 14. førstkommende søndag!

 

Kommentarer

kommentarer