Gospelkonsert på Byparken

Søndag 24. september blir det gospel på Byparken! Solistene Byron Williams og Eline Smith vil by på vakker gospel, med gospelkoret Sound of Salvation i rygg.

Byron Williams og Tone Kristin Ødegaard inviterer dere til en herlig gospelkonsert. Her blir det blanding av tradisjonelle gospelsanger og gospelsanger av nyere dato fremført av Byron Williams, Eline Smith og gospelkoret Sound of Salvation.

Byron vokste opp i Miami med gospel musikk og var ni år da han selv begynte i kirkens gospelkor. Gospel har alltid vært en del av Byrons liv og nå får vi høre han synge gospel med den flotte og kraftfulle soul stemmen som vi kjenner fra tv-skjermen og blant annet The Voice 2021.

Byron Williams.

Med seg har han gospelkoret «Sound of Salvation» fra Moss og band med fantastiske musikere. Koret ledes av sin dyktige dirigent: Tone Kristin Ødegaard, som har ledet flere gospelkor i Fredrikstad og Moss de siste tiårene. I tillegg har de med seg den svært dyktige solisten Eline Smith fra Tønsberg. Dette blir en mektig gospel konsert med glede, gospel og masse energi i en god blanding.

Eline Smith. Ken Ingwersen.
Sound of Salvation.

 

Konserten starter klokken 18.

Billetter finner du her!

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer