Gir arrangørene starthjelp

I Halden er det nå så mange arrangører og arrangementer at kommunen ser behovet for en egen side med praktisk informasjon, søknadsskjemaer og regler.
Foto toppbilde: Joachim Bratteli

Kulturlivet i Halden består av mange små og store aktører, og i tillegg kommer de som er utenbys fra. Det er små og store arrangementer, felles for dem alle er at man må gjennom søknadsprosesser til offentlig forvaltning som politi, brann og kommunelege. I tillegg kommer lover og forskrifter rundt skjenkebevilling, mattilsyn og sikkerhet.
– Vi håper våre arrangører vil spare mye tid og få god informasjon på kommunens nettside. Dette er et levende dokument, skriver Gina Finsrud i pressmeldingen fra Halden kommune. Hun skriver også at de gjerne tar imot tilbakemeldinger og innspill.

Kommunen har opprettet en fast kontaktperson for arrangører. Det er Stein Wilhelmsen. Hans oppgave blir å vise aktørene videre i systemet og hjelpe til med planleggingen.
– Halden har, som kanskje første kommune i landet, etablert ett felles søknadsskjema til politi, brannvesen, parkeringskontor og kommunelegen, står det i pressemeldingen.
– Vi håper med dette å gjøre det enkelt for arrangører å bygge oppunder Haldens gode renommé som vertskap for alle typer arrangement, avslutter Finsrud.

Nettsiden med info til arrangører finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer