Ytring: Halden kommune trenger en ny svømmehall

Halden Høyre er selvfølgelig enige i at Halden kommune trenger en ny svømmehall. Det finnes også mange gode argumenter for at denne bør legges til sentrum.

Høyre har en visjon om et levende sentrum som haldenserne trekker til. En svømmehall vil være et flott tilskudd i så måte. Tenk så flott det ville være med en lørdagstur med familien til byen med både handling, svømming og en is. En svømmehall passer unektelig godt inn i vårt syn på utviklingen av et attraktivt Halden sentrum.

Vi må allikevel være realistiske med tanke på gjennomføring av bygging av en svømmehall. Dette trenger vi ikke å utdype nærmere.

Umiddelbart er det naturlig å tenke at dette legges med når vi diskuterer utvikling av Os, men vi vil ikke forskuttere med hvor en svømmehall skal ligge. Det har vi forsøkt før. Vi må få tydelige alternativer og vurdere de på en skikkelig måte. Det er mange faktorer som spiller inn og vi må (selvfølgelig) vurdere helheten i forskjellige alternativer.

Vi gleder oss til å høre hva svømmeklubben tenker om dette. Det er naturlig at de får en tydelig plass i diskusjonene om svømmehall. Det blir et spennende møte i morgen. Vi håper det kommer mange folk med mange synspunkter.

Fredrik Holm
Halden Høyre

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer