Fristende leiligheter og store eneboliger

Hver uke kommer Boligavisa Halden med en oversikt over de kommende dagenes visninger. Det er fristende leiligheter og store eneboliger – med andre ord, noe for de fleste.

Boligavisa Halden har eksistert siden januar 2010 og er et samarbeid mellom tre av Haldens eiendomsmeglerkontorer: Aktiv Berg Sparebank Eiendomsmegling, Estate Jan G Lilledal AS og DnB Eiendom.
Denne uken presenterer de 20 spennende leiligheter og boliger til salgs i Halden-området.

Meglerfirma Jan G. Lilledal AS viser frem hele åtte salgsobjekter i denne utgaven av Boligavisa.
Er du på jakt etter en ganske ny og romslig enebolig med utleiedel bør du vie oppmerksomheten din til Fiskeklevveien 14 på Brattskott.
Eneboligen ligger i barnevennlige omgivelser på det nye Brattskottfeltet og har umiddelbar nærhet til flotte turområder.
– Eiendommen er oppført i 2015 og har tiltalende, moderne standard med lyse overflater i alle rom. Det er profilerte kjøkkeninnredninger med integrerte hvitevarer i begge leilighetene. Moderne helflisede bad med vegghengt toalett, baderomsinnredning og dusjhjørne. Begge leilighetene har egne vaskerom.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra Jan G. Lilledal AS finner du her.

Fiskeklevveien 14 på Brattskott.
Fiskeklevveien 14 på Brattskott.

DNB Eiendom har visninger for eneboliger og leiligheter på Karrestad, Måstad, i Marcus Thranes gate og i Aremark de kommende dagene. I tillegg er det en nyoppført hytte i Røsnæskilen. Er du på jakt etter et hyggelig sted med tre soverom bør du ta turen til visningen i Måstad Borettslag.
Rekkehuset ligger i barnevennlig område og hvert rekkehus har romslig veranda. Rekkehuset har også ny garasje.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra DNB Eiendom finner du her.

Rekkehus i Måstad Borettslag.
Rekkehus i Måstad Borettslag.

Aktiv Halden har et bredt spekter av leiligheter og eneboliger i porteføljen sin. En av leilighetene du kan få visning i er i Låbyveien. Denne egner seg svært godt til en familie siden den også ligger kort vei fra Låby skole.
– En romslig og innholdsrik familieleilighet med 3 soverom. Kjøkken med plass til spisebord og romslig stue med utgang til innglasset balkong. Pent, flislagt bad rehabilitert i regi av borettslaget ca. 2006. Badet inneholder toalett, servantskap, dusjhjørne og plass for vaskemaskin.

Oversikten over de andre leilighetene og boligene fra Aktiv Halden finner du her.

Leilighet til salgs i Låbyveien.
Leilighet til salgs i Låbyveien.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer