Fredrikstadguttane røkkær opp

Selv om tittelen på den siste båthusrevyen er Fredrikstadguttane røkkær opp – så handler denne forestillingen ikke om fotball. Den handler om det nye storfylket Viken og at de gamle østfoldinger har blitt størst og flest. Dette feires i gamle Fredrikshalds Teater 27. og 28. mars.

Båthusrevyen 2019 er den 14. i rekken og kan skryte på seg totalt nesten 500 forestillinger spilt for til sammen 110 000 mennesker fra 2006.

– Og så er det alltid hyggelig med en liten runde i Østfold på vårparten, sier Fredrikstadguttanes Pål Nielsen. Han skriver mesteparten av stoffet til revyene.

Roger Amundsen, Pål Nielsen, Ola Dahl Jensen, Atle Jensen, Bjørnar Spydevold, Anders Amundsen, Inge Ulrik Gundersen og Ole Petter Hansen Chylie.
Torstein og Rune Beige er hos psykologen.

Tenke urbant?

Viken er et naturlig tema for Fredrikstadguttane.

– Den store fylkesreformen ble jo obligatorisk revystoff, sier Pål. Med 1,2 millioner innbyggere er jo Viken dobbelt så stort som Oslo. Vi må lære oss å tenke urbant!

For første gang har båthusrevyen også fått sin egen lærling. Ola Dahl Jensen kombinerer revystudier i Fredrikstad med lærerstudier i Halden på en utmerket måte.

Revymentor Atle Jensen med sin lærling Ola Dahl Jensen.

Stort ensemble 

Med Atle Jensen, Bjørnar Spydevold og Pål Nielsen i spissen sammen med lærlingen Ola, stiller Fredrikstadguttane denne gangen med et slagkraftig ensemble – som sammen med Roger Revyorkester teller hele åtte mann.

Fredrikstadguttane røkkær opp altså dere, på Fredrikshalds Teater fredag 27. og lørdag 28. mars – klokken 19 begge kveldene.

Billettene finner du HER.

 

Kommentarer

kommentarer