Fra Nashville til Halden

Fredag 12.februar gjester Anders Bjørnvold med band Bryggerhuset syd. Bjørnvold har tidligere bare vært publikum på Bryggerhuset syd, og gleder seg nå til å stå på scenen der. 

Anders Bjørnvold fra Sørum har høstet gode kritikker for albumet ”Drug natt” som han slapp i september 2015.  Musikken hans beskrives som ”vise/americana med gode tekster”.
– Jeg jakter inspirasjon til musikken overalt. På konserter, i møte med folk, på kjøreturer, i samtaler, i bøker, på bygda eller i en by eller i Nashville. Det finnes noe å ta utgangspunkt i i de aller fleste situasjoner, forteller han.
Apropos Nashville. Det er der han har spilt inn begge platene sine, Storkar og Drug natt, og det høres på det musikalske uttrykket.
– Alt springer ut fra en kassegitar og sanger på norsk, til tider kanskje tett opp mot visesjangeren. Deretter har vi spedd på godt med inspirasjon og elementer fra country og americana.

Bryggerhuset syd har seilet opp som en av byens mest attraktive scener med konsert minst en gang i uka. Bjørnvold gleder seg til å få spille for haldenserne.
– Jeg har vært på Bryggerhuset en gang før, da var jeg publikum på en konsert med Tommy Tokyo. Jeg husker at det var et intimt og trivelig sted. Det kommer til å kle musikken min godt, sier han.
Han håper det dukker opp musikkinteresserte haldensere, både de som har hørt musikken hans før, men også de som er nysgjerrige på hva han kan by på.
– Jeg stiller med et flott band og det er alltid fint å kunne presentere låtene på samme måte som det man kan høre på albumet.

Bjørnvold legger ikke skjul på at det er en spesiell person som det hadde vært gøy å se blant publikum.
– Det hadde selvfølgelig vært stas om Haldens store sønn, herr Kvitnes, hadde ruslet innom Bryggerhuset den fredagskvelden. Jeg er fan av han.

Konserten med Anders Bjørnvold med band er fredag 12. februar kl. 22.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset syd.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer