Har alltid et åpent fang

Skal du ha barnehageplass til barnet ditt fra august 2016 må du søke Halden kommune om det innen 15.mars. Klengstua barnehage har ledige plasser og sørger gjerne for innholdsrike dager for ditt barn. 

Klengstua barnehage ligger ved Rødsveien. Den har fine lokaler, flott uteområde og gode turmuligheter. Det er kort vei til både Remmendalen og Rød Herregård som besøkes ofte.
– Målet vårt er å se det enkelte barnet og møte det som det er. Vi jobber med å skape god selvfølelse og bidra til at barnet tror på at man er bra nok akkurat som man er, forteller styrer Anita Mosbye.
Barnehagen har tre forskjellige avdelinger med ulik aldersfordeling; Eplehagen, Hvitveisen og Fugleredet.

Januar 2016 024

Klengstua barnehage ble etablert i 2005 og har siden starten hatt en engasjert og stabil personalgruppe som er glade i jobben sin.
– Det er viktig for oss at barna har en aktiv rolle i planleggingen, gjennomføringen og evalueringen av sin egen hverdag. Derfor må våre ansatte ha ”barneblikket” på for å kunne oppleve og forske sammen med ungene, forklarer Mosbye.

En typisk dag i Klengstua barnehage er at de bruker uteområdet mye. De prøver å være med på barnas initiativ og ønsker for hvordan dagen skal bli.
– Vi bestreber oss på å ha åpne fang og armer hvis barna trenger et fang eller en kos. De voksne hos oss er opptatt av å lære, forske og gjøre aktiviteter sammen med barna, sier Mosbye.
De har til og med muligheten til å gå tur i egen hage.
– I eplehagen vår går vi når vi har lyst til å tenne bål og kose oss med for eksempel bålstekte pannekaker.

Klengstua barnehage tar gjerne imot henvendelser fra foreldre som ønsker å vite mer om barnehagen eller besøke den.
– Alle er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt, oppfordrer Mosbye.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer