Fjorten tips til helgen

Førjulstiden er godt i gang og det bærer også kalenderen preg av. Denne helgen byr Halden (og Aremark!) på flere forskjellige arrangementer for både store og små.
Foto toppbilde: Johannes Granseth

Askepott og Lillemus mei
Juleselskabets årlige forestilling er klar; Askepott og Lillemus mei. Det er en juletradisjon for mange å ta turen til Fredrikshalds teater og se oppsetningene til Juleselskabet. Vi tipper at den tradisjonen fortsetter i år!

Odd Nordstoga
Fredag kveld kommer Odd Nordstoga til Brygga Kultursal. Han har med seg en helt ny plate, men lover også å spille fra tidligere utgivelser. Det er få billetter igjen, så hvis du vil på konsert med Nordstoga bør du skynde deg inn på billettservice.no

Konserter på Feelgood
Fredag kveld spiller Rat Miller på Feelgood. Lørdag kveld blir det Suicide bombers.

Quiz og Monne
Den siste fredagen hver måned inviterer Bryggerhuset og David Aleksandersen til quiz.
Lørdag blir det konsert med Haldenjenta Monne.

Julemesse
Frelsesarmeen Tistedal arrangerer Julemesse på lørdag.

Juleveiåpning
Lørdag inviteres det til Juleveiåpning i Aremark.

Julemarked
Rokke bygdelag inviterer til julemarked både lørdag og søndag. De frister med salg av diverse varer, ponnikjøring, gratis leker for barna, gløgg og bålkos samt cafe i barnehagen.

Slippfest med Dina
Lørdag kveld åpner Dina Billington utstilling på Rød; ”Hun som drømmer”. Hun stiller ut tegninger som er laget til platen som slippes på søndag.

Dina-1-1024x500-720x405

Juleturnoppvisning
Fredrikshald turnforening inviterer små og store til Juleturnoppvisning i Remmenhallen på søndag.

Jul på Rød
Søndag kveld er det ”Jul på Rød” med flere lokale musikere. De lover julemusikk fra mange epoker og sjangere. Blir garantert en trivelig kveld ved peisen i Herregårdskafeen!

Juleverksted på Rød
Østfoldmuseene inviterer til Juleverksted på Rød herregård søndag fra kl 12.

Nisser på Ormtjernhytta
Søndag kan du møte Nissene ved Ormtjernhytta ca kl 13. De skal også gå stien fra Kruseter til Ormtjern med nisseaktiviteter underveis. Det starter kl 10. God tur i skogen!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer