Kanonrock tar pause i 2016

Et av sommerens store høydepunkter på Fredriksten festning, Kanonrock, ble for noen måneder siden skrytt opp i skyene av både publikum og media. Til tross for svært gode tilbakemeldinger ble det et underskudd. Nå forteller styret i festivalen at de tar en pause i 2016.

Kanonrock har vært beskrevet som Norges koseligste festival, en festival som viser stor bredde og en festival for folk i alle aldre. De har hatt både lokale, nasjonale og internasjonale artister på scenen og lagt til rette for barneaktiviteter. Publikum som har vært på festivalen har vært begeistret, men det har likevel ikke fristet enda flere til å kjøpe billett. Status nå er at 2015 ga et underskudd og styret må bruke oppsparte midler for å dekke inn dette.
-Vi har bestemt å bruke neste år til å jobbe med og lage en plan for å redusere den økonomiske risikoen, forteller styret i en pressemelding.

IMG_8294

Kanonrock er basert på frivillig arbeid og i 2015 var det over 100 frivillige som jobbet med festivalen. I all hovedsak unge folk fra Halden.
– Vi i produksjonen er storfornøyde med årets arrangement og tilbakemeldingene i etterkant har vært overveldende.

De ser nå frem mot å arrangere Kanonrock igjen i 2017.
– Vi kommer til å jobbe mot ny festival i 2017, hvor vi ønsker å lage den beste Kanonrock’en noensinne. Vi vil fortsette å by på spennende band du aldri har hørt om, skandinaviske og lokale spesialiteter, avslutter styret som består av Jørgen Nilsen, Vilde Varg Kjeholdt, Halvor Næss Diesen, Henrik Næss Diesen og Therese Næss Diesen.

Kommentarer

kommentarer