Fire singler på fire uker med The Boogietraps

Hver fredag i en måned fremover vil det slippes en ny låt fra The Boogietraps på strømmetjenestene. I dag slippes singelen Seventeen på Spotify.

Siden platedebuten med den tre låter lange sjutommeren Deadly Donna i 2017 har The Boogietraps sluppet én digital singel; Raise Hell i 2018.

-Det påstås at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves, sier Ole «Magnum» Olsen i The Boogietraps. Godt er det, for i The Boogietraps har vi ikke for vane å forhaste oss.

Raise Hell var ment som en forsmak på en kommende titommers Mini-LP, men det viste seg å være mer utfordrende enn bandet hadde trodd å presse en titommer.

-Derfor gikk vi i studio på nytt i stedet, forteller Ole, og spilte inn enda et knippe låter, samla dem sammen til en tolvtommers fullengde-LP, designa et fett cover, trykka opp T-skjorter og var endelig klar for utgivelse våren 2020.

Og så kom Corona-pandemien.

-Det vil seg liksom ikke, sier Ole. Men vi gir oss ikke, vi! LPen kommer, men nå føler vi at vi er nødt til å kutte ned den ekstra ventetida noe. Etter utallige oppfordringer slipper vi derfor fire av låtene som digitale singler. Vi har valgt oss ut ei låt hver, slipper én hver fredag i fire uker framover, og den første kommer allerede i dag langfredag. Så håper vi at verden blir normal igjen så fort som mulig, og at vi snart kan gi dere alle «A Piece of the Action» på tolv svarte tommer.

Første singel i rekka slippes altså i dag.

-Vår eminente gitarist Nils Tempo har valgt ut første låt: «Seventeen». Vi starter med et smell – dette er en tøff hard-boogie-punk-rocker i Devil Dogs-land med litt Johnny Thunders-licks som en bonus. Teksten tar for seg å føle seg utafor… med en klar ambisjon om å være den som ler sist.

Hør låta her:

The Boogietraps på Facebook:

 

Kommentarer

kommentarer