Bryggerhuset får kjærkommen drahjelp i koronatiden

Bryggerhuset får uventet og verdifull hjelp til markedsføringen i disse trøblete koronatider.

Man kan si så mangt om hvordan folk takler disse koronatider, men på Bryggerhuset opplever de krisetiden som en tid der folk stiller opp for andre. Nå har restauranten fått gratis hjelp til å lage reklamefilm sånn at de kan nå ut til flere med sitt mat-utkjøringstilbud i disse koronatider.

-Det hele startet jo med at vi fikk låne en bil av Mobile Sarpsborg gjennom Jarle Grønberg i Allsang, forteller Mona Cecilie Johansen, noe vi var enormt takknemlige for! Men, så viser det seg at det ikke stopper med det! Jarle skjønte etter hvert at vi ikke helt følte vi hadde nådd ut til så mange som vi ønsket med at vi faktisk kunne kjøre ut mat til folk.

Jarle Grønberg Brynildsen og Mona Cecilie Johansen foran Bryggerhuset med utkjøringsbilen i starten av koronakrisen i mars. Foto: Bryggerhuset.

Bryggerhuset hadde altså kapasitet til å kjøre mye mer enn det de gjorde.

-Da samlet Jarle sammen sine gode venner, forteller Mona, og de bestemte seg for å lage noen – for det kommer faktisk flere – reklamefilmer for oss. Dette har vært fint både for å få ut budskapet, men også for en skikkelig positiv boost i en litt rar hverdag. Det er veldig stas å se hvor proft alt sammen var. Dette kan de! Jeg er litt usikker på om de skjønner hvor mye dette betyr for oss i en litt vanskelig tid.

Filmteamet snudde seg rundt og fikk satt i gang med prosjektet nesten med en gang. Med seg hadde Jarle Philip Buckholm, Mari Sperre Andreassen, Linda Bokerød, Trond-Atle Bokerød og Jan-Petter Dahl.

-Ikke bare det, men alle statistene vi spurte om kunne være med sa «ja, gjerne» med en gang! forteller Mona.

Det er stille og rolige dager på Bryggerhuset om dagen, til tross for at de følger koronapåleggene til minste detalj.

-Det er jo ikke til å legge skjul på at tallene ser veldig annerledes ut enn vanlig, sier Mona. Men vi merker også veldig godt at vi har mange svært trofaste gjester, som fortsatt tar turen innom, gjerne litt oftere enn før. Folk har også gjort ting som å betale for det dobbelte av det de skulle ha fordi de ikke rakk innom forrige uke. Det rører meg. Noe annet som er fint å se er at tiltakene våre funker.

Her kan du lese om tiltakene Bryggerhuset gjør i koronaens tid!

Sjekk ut take away-menyen til Bryggerhuset da vel! Fra skjærtorsdag og til og med påskeaften kjører de maten ut helt gratis!

Disse var statister i filmen: Kristoffer Henriksen m. familie, Jan Thomas Lauritzen m. familie, Øivind Strøm, Halvor Diesen, Espen Jamne, Varg Kjeholt, Jørgen Nilsen, Ida Marie Pettersen, Åsmund og Hanne Ingebrigtsen, August Storbugt, Kasper Thorsen Lien, Mounir Cheri, Eva Mena, Angelika Lava Hallmann og Mohammad Tamaari.

Her finner du Bryggerhuset på Facebook.

Kommentarer

kommentarer