Festlig ølsmaking på Bryggerhuset

Fredag 2. desember inviterer Bryggerhuset Syd til Festlig ølsmaking med Espen Smith!

Klokken 16.30 fredag 2. desember åpner Bryggerhuset dørene for en kveld fylt med anekdoter, ølsmaking og annen moro. Men hvem er egentlig Espen Smith?

– Espen Smith er mye forskjellig, sier Mona Johansen på Bryggerhuset. Først og fremst ekspert på akevitt, øl og whisky. Han er også forfatter og kåsør, reiseleder og dømmer ofte innen det kulinariske; øl, ost, honning etc. Norges fremste smaks-personlighet og en stor tilhenger av «det gode liv». Han er også en svært likandes type som vet å lage god stemning! 

Denne kvelden er ikke bare for øl-nerdene, dette er moro for alle som liker øl.

– Dette vil være en kveld med to streker under «god stemning», forteller Mona. Jeg anbefaler alle som har litt interesse av øl – eller kanskje bare liker å drikke øl –  å ta turen. Til og med om du ikke er en person som først og fremst bestiller øl når du er ute kan dette passe for!

Kvelden begynner med en velkomst-øl og muligens litt mingling.

– Deretter tar Espen scenen med sitt avslappede og festlige vesen, forteller Mona. Da har han valgt ut fem øl han ønsker at du skal smake på, og forteller litt rundt alle. Han vil også holde sitt festlige kåseri «fra vikingblot til juleøl og dram».

Etter ølsmaking og kåseri er det åpent for alle å bli igjen og spise deilig julemat utover kvelden.

– Et lite tips til Kandusi sine lesere: om dere kjøper maten gjennom Ticketmaster på forhånd er det rabatter å hente! forteller Mona.

Vil du gjøre kvelden komplett, kan du gå for en to- eller treretters på Bryggerhuset denne fredagen, og her er det både langstekt ribbe med alt nødvendig tilbehør, kremet kastanjesuppe og riskrem med varme kirsebær til dessert. Nam!

– Vi svært fornøyde med å få Espen hit, forteller Monaså man skal ikke se bort i fra at det kan være flere arrangementer med noen av hans talenter ved en senere anledning. En ren personlig anbefaling fra meg er å få med seg akkurat dette arrangementet. Det vil bli en ekstra god kveld – jeg lover!

Billetter finner du her!

 

 


Kommentarer

kommentarer