Sammen for Halden 2022

Torsdag 24. november inviterer Trine og Leif Kristiansen til en av årets varmeste og hyggeligste kvelder; Sammen for Halden i Immanuels kirke!

Det begynte for åtte år siden. Da inviterte Leif Kristiansen og datteren Trine inn til førjulskonsert i Immanuels kirke for å samle inn penger til lokal ungdom.

– Både jeg og Trine vil gjerne hjelpe barn og unge som ikke har det så bra, forteller Leif. Vi har jo slitt med ting begge to, og hatt en vanskelig ungdomstid. Det er derfor vi gjør dette her.

Den ene halvparten av inntektene fra konserten har gått til Extra Giverglede, som kjøper inn julegaver til barn i Halden og arrangerer aktiviteter for Halden-ungdom. Den andre halvparten har gått til Kirkens Bymisjons ungdomsprosjekt.

Her snakker Anne Guri Bråtalien på vegne av Extra Giverglede/Ungdomssamfundet på fjorårets Sammen for Halden. Til høyre ser dere Mikaela Røstadli Dahl.

– I år går alle pengene til Extra Giverglede og Skattkammeret, forteller Leif. Skattkammeret er et sted der man kan låne gratis fritidsutstyr og sportsutstyr. Det synes vi er et utrolig fint prosjekt.

Trond Henriksen inne på Skattkammeret. Nettsiden finner du her. 

Mange lokale band og artister har stått på scenen på Sammen for Halden gjennom årene, og alle stiller opp gratis. Dette er et dugnadsprosjekt! Tradisjonen tro kommer BRA-bandet og Aldora for å synge, Siri & The Coconuts skal spille, og i år dukker også damekoret Ladybirds opp. I tillegg kommer en artist som Leif har et spesielt forhold til.

– Det som er ekstra gøy i år er at vi har fått med oss Hans-Inge Fagervik, forteller Leif. Han er vel mest kjent for låta Farvel Marita, jeg griner jo så snørr og tårer renner hver gang jeg hører den. Den er jo så trist. Men han har skrevet mye annen musikk også.

Hans-Inge Fagervik kommer på scenen til slutt, og avslutter årets Sammen for Halden. Øivind Strøm og Trond Henriksen stiller som konferansierer som vanlig! Trine og Leif lover noen overraskelser i løpet av kvelden. I tillegg har Sammen for Halden et samarbeid med Klessentralen i år!

– Vi har alle sammen vært nede på Klessentralen og plukka ut det vi skal ha på oss på konserten, forteller Trine. Så blir det auksjon på dressene til mannfolka, og kjolen min. Inntektene går til Klessentralen. Vi ønsker jo å samarbeide med de frivillige organisasjonene i byen.

Øivind Strøm og Trond Henriksen er konferansierer på Sammen for Halden i år, som i fjor. Dette antrekket vil trolig ikke auksjoneres bort…

Trine påpeker at Sammen for Halden har to mål: Det ene er å samle folk til en varm, hyggelig kveld uten at det koster det hvite ut av øyet, det andre er å samle inn penger til ungdom i byen.

– Begge er like viktige, sier Trine. Jeg møter folk som tar seg fri for å gå på denne konserten, folk som gleder seg til å komme tilbake år etter år. Da blir jeg så glad!

Leif og Trine håper mange vil ta turen til kirken torsdag 24.

–Vi håper jo at folk kommer til tross for vanskelige tider, sier Trine, det er jo forståelig at folk sparer sånn som økonomien er nå. Vi håper på det beste, men forbereder vi oss på at det kan bli litt mindre folk i år. Det har vi all forståelse for.

Billettprisen er 150 kroner per person, pluss at Trine og Leif tilbyr familiebilletter til 400 for to voksne og egne barn. Ta kontakt med Sammen for Halden dersom du ønsker familiebilletter!


Billetter fås kjøpt på:

– Kirkens Bymisjon
– Edderkoppen
– Norli Køhn

Billetter kan også kjøpes i døra før konserten!

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer