Festival i Busterudparken

Lørdag 13.juni inviterer Byjubileets kirkekomite til Barne-og familiefestival i Busterudparken. De frister med underholdning og aktiviteter for både store og små.

Solen skinner i Busterudparken, og komiteen er på en siste befaring før lørdagens store arrangement. Det er mye som skal på plass, både stands, aktiviteter med speiderne, plass til ponnyriding og hesteskokasting.
– Barne-og familiefestivalen er en del av byens jubileumsfeiring. Kirken har ansvaret for totalt seks arrangementer, dette er det tredje i rekken, forteller kirkeverge Jan Ivar Andreassen.
Programmet er innholdsrikt med mange aktiviteter for barna, og de håper det er mange barnefamilier som tar turen.
– Vi får besøk av Halden Skolemusikkorps som skal spille når vi åpner festivalen. Så går det slag i slag med forskjellig underholdning fra paviljongen.  Blant annet med Kasper Lilleby, Thore Pettersen og tryllekunstneren Tor Gustav Hovland, sier Sverre Martiniussen.

10410304_965111386854893_3724722046998112511_n

Festivalen arrangeres samme dagen som Haldendagen. Det vil være forskjellige stands med matservering i hele byen den dagen, og da også i Busterudparken.
– Det blir deilig rabarbrasuppe fra Bondekvinnelaget, vi er glade for at de er med, sier Andreassen.
Festivalen skal naturlig nok ha et kirkelig fokus, så det blir forskjellige stands som presenterer kirkens internasjonale arbeid og engasjement.
– Vi hadde gudstjeneste i Busterudparken 1.pinsedag, og det ble stor suksess. Vi er veldig fornøyde med å bruke parken til festivalen også, avslutter kirkevergen som håper at mange tar turen lørdag 13.juni.

 

Kommentarer

kommentarer