Feirer morsdag med å gi bort smykker med diamant

Annonse: Førstkommende søndag er det Morsdag. På Tista senter er butikkene fylt opp med flotte morsdagsgaver og de ansatte deler gjerne gavetips med både fedre og barn. 

Som mange andre tradisjoner kommer feiringen av Morsdag fra USA. I 1918 ble dagen innført som en årlig begivenhet i Norge og siden den gangen har dagen utviklet seg til å bli en av årets hyggeligste begivenheter med morsdagskake, morsdagsblomster og morsdagsgaver.
Senterleder på Tista senter, Britt Brattli, syns det er hyggelig å pynte og forberede senteret til Morsdag.

Hva betyr Morsdag for deg, Britt? 
– Det er en hyggelig familiedag hvor mor får litt oppmerksomhet. Klemmer fra mann og barn, et tegnet kort, en kake eller en annen liten overraskelse som frokost på sengen. Det skal ikke være så mye, men litt positiv oppmerksomhet. Jeg som har voksne barn syns det er hyggelig med en liten telefonsamtale eller sms, forteller hun.

Lørdag 11. februar inviterer Tista senter til Morsdagskonkurranse og i premiepotten ligger det diamanter, gavekort og vase for over 10 000 kroner.
– Konkurransen er fra kl. 12 til 15 og foregår i midten av senteret. Gevinstene trekkes kl. 15 og vinneren må være tilstede, sier Britt. Hun gjør også oppmerksom på at det er 18-års grense.
– Hvis du har lastet ned TISTAPP får du en overraskelse av vertinnen mellom kl. 12 og 15.

I tillegg kan barna ta turen til senteret for å lage morsdagskort. Det kan gjøres i midten av senteret og er helt gratis.
16586925_1253931834698980_599326185442210301_o

På Tista senter er det nå omtrent 40 butikker og variasjonen er stor. Er du på jakt etter den perfekte morsdagsgaven har du mye å velge mellom her. Stikkord er klær, smykker, kjøkkenutstyr, vesker, interiør, blomster og deilig morsdagskake.

Felles for alle butikkene er at de ansatte står klare til å veilede og gi råd om den helt spesielle gaven.
TISTAPP får du oversikt over butikkenes tilbud og kampanjer, og det er neppe noen overraskelse at mange av butikkene frister med spennende produkter til gode priser.

– Og skulle usikkerheten være for stor om hva mor ønsker seg så kan man selvfølgelig kjøpe et gavekort som kan brukes i alle butikkene på senteret, sier Britt.

Artikkelen er annonsørinnhold fra Tista senter. 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer