En spennende uke i vente

Fra konsept til visualisering. Det er hva det skal handle om når Remmen Kunnskapspark åpner dørene til årets happening i Halden, som alle bør få med seg.

Vi snakker om Creative Projection Week 2016. Ekspertise fra hele verden innen projection og visualisering inntar Halden denne uka. Her kan man tilegne seg ny kunnskap om visualiseringens kraft, og opplevelsene står i kø under dette eventet som går fra 23. til 30. januar.
– Vi har fått oppmerksomhet fra hele verden for creative projection week og vi har påmeldte fra Irland og USA, forteller David Aleksandersen, CEO på Smart Simulation.
– Tilbakemeldingene på hva vi har dratt igang har gitt mersmak og vi kommer til å fortsette – og utvide – til neste år. Jeg vil også veldig gjerne trekke frem den gode støtten vi har fått fra sponsorene våre – Fredriksten Hotell, Brygga Kultursal, NCE Smart Energy Markets, Arena Magica, eSmart Systems og Østfold Kulturutvikling, sier Aleksandersen.

Her kan man få med seg workshops, masterclasses og konserter i en setting skapt av det nyeste av visualiseringsteknologi. Av konserter kan du oppleve Planet Mastergod, AG3, Biosphere, Deathprod og Maotik. Sistnevnte på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad.
Mer informasjon om alle arrangementene finner du på hjemmesiden: http://www.projectionweek.com/#home

Kommentarer

kommentarer