En luksus helt oppnåelig!

Glenne Bil og Berg Bil avduket for noen dager siden den nye Opel Astra. Bilen er allerede lovprist av presse og bilkjennere verden rundt. Kanskje en god grunn for å ta en prat med disse gutta?

Ofte kan det være slik at man må ofre noe av det visuelle og høyteknologiske til fordel for praktiske løsninger. Flere av anmelderne av nye Astra understreker at denne bilen gir deg full uttelling på alle nivåer. Dette er en bil helt i toppsjiktet når det gjelder det praktiske, men er også lengst frem hva interiørdesign og knappeløsninger angår. Andre superlativer fra motor-pressen er; «knallfine motorer, lettkjørt, komfortabel, romslig og praktisk og svært godt utstyrt.»

Skjermbilde 2015-11-17 kl. 09.58.46

Komforten i bilen er enestående. Som en biljournalist uttalte etter prøvekjøring; «En prinsesse på erten verdig.»

Nye Opel Astra leveres i tre utstyrsnivåer, og de høyeste nivåene inneholder utstyr du normalt ikke finner i kompaktklassen – blant annet IntelliLux LED hovedlys som sørger for blendingsfritt fjernlys. Nye Astra skal være den første bil i kompaktklassen med denne teknologien.

Bilen er også godt mottatt her i Halden. Daglig leder v/ Glenne Bil, Geir Nyheim, kan fortelle om begeistrede kunder og at 6 biler allerede er solgt, kun få dager etter lansering.

Denne bilen er definitivt verdt en prøvekjøring. Her har du høyteknologi og praktiske løsninger i en og samme pakke, og det beste er at denne luksusen ligger komfortabelt prismessig også. Fra kr 235.000 – 320.000 – altså i mellomklassestadiet, selv om bilen byr på mye mer. Tar du turen til Glenne Bil eller Berg Bil, kan du sjekke dette selv.

God tur – for det blir det garantert.

Artikkelen er betalt av Glenne Bil og Berg Bil.

Kommentarer

kommentarer