Country og viserock

Country og viserock er store sjangere i både Halden og i resten av Norge. Denne uken kan du få litt av begge på Bryggerhuset! Det norske country-ikonet Ottar «Big Hand» Johansen og vår egne Frank Skovrand fyller helgekveldene våre med musikk!

Fredag 20. november kommer selveste Ottar «Big Hand» Johansen tilbake til Bryggerhuset! Etter suksessen med CDene «30 years on the Road» og «Passion & Trust» er Ottar Big Hand på turné igjen. Denne gang i «lettversjon» sammen med gitarist og bassist for å kunne møte publikum på «grasrota».

Ottar forlot Bodø som 19-åring for å dra ut i verden å bli stjerne. Han fikk stor suksess med Country Snakes og TV-serien Landhandelen, og Country Fest serien solgte en halv million plater og kassetter!

Lørdag 21. november er det duket for slippkonsert med Haldens egne Frank Skovrand. Den nye plata hans «Drømmevakt» slippes den 20. november og i den sammenheng feires det med «plateslippfestkonsert» på Bryggerhuset. Skovrand akkompagneres av ingen ringere enn Freddy Holm og Roger Moland.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset.

Kommentarer

kommentarer