-En helkveld med hits

Lørdag 21. oktober kommer Dag Finn og Sha-Boom til Brygga Kultursal med en gjeng musikalske gjester som  alle var var å finne på åtti- og nittitallets hitlister. – Hundre prosent partygaranti, lover Dag Finn.

Tilbake til åtti- og nittitallet

Det er bare å finne frem leggvarmere, krepptang og skulderputer;  Åtti- og nittiallet skal vekkes til live i Kultursalen lørdag. For første gang siden Sha-Boom ble oppløst tidlig på nittitallet, står hele originalbesetningen samlet på samme scene.

-Det er to jubileum som skal feires, forteller Dag Finn; jeg fyller femti og Sha-Booms debutalbum R.O.C.K. ble gitt ut for tretti år siden.

Trettiåringen R.O.C.K. skal feires ved å spilles i sin helhet, fra første til siste låt. Mange av låtene har aldri blitt spilt live før.

-Det blir skikkelig nostalgi, og det skal bli moro å stå på scenen sammen igjen, sier Dag Finn.

Sha-Booms debutalbum; R.O.C.K. skal spilles fra første til siste låt på lørdag.

Gjester med egne hits

Det er så langt tre navngitte artister på Dag Finns gjesteliste: Dag Ingebrigtsen, Tommy Nilsson og den svenske popduoen Nordman. Men det kommer flere.

– Det kommer noen overraskelser som ikke står på plakaten, forteller Dag Finn, den som kommer får se.

Fellesnevneren for artistene som står på scenen lørdag er Dag Finn sjøl. Alle har de hatt et eller annet slags musikalsk samarbeid med den jubilerende norsk-svensken. Dag Ingebrigtsen og de andre gjestene vil imidlertid spille egne hits på lørdag:

– Det blir en helkveld full av hits, lover Dag Finn, ikke noe coverband – bare ekte saker. Vi snakker om en tretimers fest med åtti- og nittitallsnostalgi, folk skal få så øra flagrer!

Image result for the kids norske jenter
Dag Ingebrigtsen kommer til Halden på lørdag. Regn med at noen blir forelska i lærern i løpet av kvelden.

Fullt hus og nerver

Billettsalget har gått unna for Høstrock med Dag Finn & Co, det er snart ikke billetter igjen.

– Det er ikke mer enn 20 – 25 billetter igjen nå forteller Dag Finn, Thon Hotell er helt fullbooket av folk som skal på konserten, og Fredriksten Hotell har også fått bra med booking på grunn av konserten.

Folk kommer langveisfra for å få med seg åttitallsfesten, og det er mange svensker som kjøper billetter.

– Det er helt fantastisk med billettsalget, og det skal bli utrolig moro å gjøre denne jobben, sier Dag Finn. Jeg bruker aldri å være nervøs før jeg skal på scenen, men nå kjenner jeg det litt!

Det er sittende konsert på lørdag, men Dag Finn garanterer absolutt partyfaktor.

-Det kommer til å rykke veldig i rockefoten til publikum, det blir nok en del gymnastikk i salen og litt opp og ned av stolen, avslutter han.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer